fatboy88 發表於 2015-1-22 00:32

MDLP 發表於 2015-1-22 00:24 static/image/common/back.gif
留意由於大塊田有肥田料關係
可能會有沼氣釋出
產生電荷倒灌入機產生火警 ...

擺明搵老襯啦,標題明明寫住地盒,但搵個盒睇吓都無{:6_188:}

MDLP 發表於 2015-1-22 00:34

fatboy88 發表於 2015-1-22 00:32 static/image/common/back.gif
擺明搵老襯啦,標題明明寫住地盒,但搵個盒睇吓都無

妖.......嗰啲自稱地盒夠無點地

pclai2000 發表於 2015-1-22 00:35

MDLP 發表於 2015-1-22 00:27 static/image/common/back.gif
我用咗三十蚊成本
如果你用什麼WBT插Jensen銀線就你諗你

有冇效果,分享吓

oldappletree 發表於 2015-1-22 00:43

C hing 你的太複雜了,我見D老外只用鞋帶插空氣 {:6_161:}

MDLP 發表於 2015-1-22 00:46

fatboy88 發表於 2015-1-22 00:32 static/image/common/back.gif
擺明搵老襯啦,標題明明寫住地盒,但搵個盒睇吓都無

今次有盒無點你

MDLP 發表於 2015-1-22 00:57

pclai2000 發表於 2015-1-22 00:35 static/image/common/back.gif
有冇效果,分享吓

其實見上星期BDP-LX88發報示範
強調有位Zero signal(grounding)插位重要性

聽過朋友個某某地盒有唔錯表現
加上我部BDP同AVM電源得兩腳無水線(Earth)

我先諗住去試
結果AV組合比預期好好多
但在2Ch分別又無AV咁明顯
可能我套2ch有Earth及個ground好得好

MDLP 發表於 2015-1-22 01:00

oldappletree 發表於 2015-1-22 00:43 static/image/common/back.gif
C hing 你的太複雜了,我見D老外只用鞋帶插空氣

C hing

"見"係有成千萬種方法
最緊要自己試過聽過

oldappletree 發表於 2015-1-22 01:29

MDLP 發表於 2015-1-22 01:00 static/image/common/back.gif
C hing

"見"係有成千萬種方法

要試,都緊係跟 c hing 玩法先啦!插空氣,我估效果好細{:6_182:}

不過,既然部機擺喺度,我樣樣都會試下。{:6_238:}

banjo 發表於 2015-1-22 03:31

http://post76.hk/static/image/smiley/onion/th_071_.gif受乜野刺激玩到咁大呀?

MDLP 發表於 2015-1-22 10:08

oldappletree 發表於 2015-1-22 01:29 static/image/common/back.gif
要試,都緊係跟 c hing 玩法先啦!插空氣,我估效果好細

不過,既然部機擺喺度,我樣樣都會試 ...

插空氣,我估效果好細

C hing 你講中要點
加上某某地盒話
用乜乜石去吸收同化電噪
我真係唔信效果會比濕土好
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 出售: MDLP地盒 (重口味...慎入)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。