kitkitkit_2046 發表於 2015-1-15 12:32

有時做人心情極到唔好時.......

有時做人心情極度唔好時, 購物係一種好好令我舒解既方法, 咁聽返D靚野開心下也是一種常識吧 !!

唔好意思, 廢話講完, 而家認真開始聽下咩叫 DSD 了啦.

alleelarry 發表於 2015-1-16 08:24

這樣買的開心,真心一句不是人人負擔得起,反正買了就開懷聽歌,忘掉不快!

kitkitkit_2046 發表於 2015-1-16 10:23

我食緊樹皮, 大家 Ching 又唔知姐......哈哈, 但開心既 !!

斯路 發表於 2015-1-16 10:36

只要開心,食一陣樹皮都無問題啦。AK240+1964 V8感覺如何呢?

班目一角 發表於 2015-1-16 10:57

米王{:6_193:}
玩得開心捱一條法包加一支1.25水一個月應該無問題既....好快收支平衡

nevin 發表於 2015-1-16 11:48

最緊要開心~~~ {:8_368:}

kitkitkit_2046 發表於 2015-1-16 14:36

1964 夾唔夾 240, 未知, 聽緊無幾耐呢, 聽多一排再留感覺.

alexkwok1982 發表於 2015-1-16 17:13

240單手可控制?
(Post76 Android 手機版送出)

bede 發表於 2015-1-16 19:33

Hope 1964 match with AK product la. I've ordered A12, but use AK100II only {:1_332:}

kitkitkit_2046 發表於 2015-1-16 20:20

alexkwok1982 發表於 2015-1-16 17:13 static/image/common/back.gif
240單手可控制?
(Post76 Android 手機版送出)

單手可以, 都無太多野按, OK架單手.
頁: [1] 2
查看完整版本: 有時做人心情極到唔好時.......

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。