hke3g2006 發表於 2015-1-16 22:25

alexkwok1982 發表於 2015-1-16 17:13 static/image/common/back.gif
240單手可控制?
(Post76 Android 手機版送出)

it's design for 單手use{:1_249:}

alexkwok1982 發表於 2015-1-17 08:58

好感興趣{:6_193:}不過超晒畢直         {:6_191:} 希望樓主夾到隻v8 出多幾個post 講下 聽感{:6_236:}
(Post76 Android 手機版送出)

kitkitkit_2046 發表於 2015-1-17 20:48

要買,一定要買AK240 (本人覺得, 味精機除外) 又或 (我指如果有Ching考慮緊其他100 or 120等等), AK240 係完全比其他味精機比唔到想像中你要既野, 因為硬解關係, 由煲機後和暖機身既一小時,完全發揮成架機既優點(都係指硬解),唔理係16bit定24bit定DSD,回到現場感一樣的感覺, 歌曲變成好暖(人聲), 音質層次分明(樂器), 葉振棠, 譚詠麟, 呂珊, 呀銀, 歌莉雅, 李克勤, 鄧麗君, 陳潔麗 Live & Pink Luv-에이핑크 成隊等等......晌你面前唱一樣, 問你死未?而夾唔夾我隻1964 V8 都是成功的, 但聽頭一小時內要等機身同耳機磨合(等暖身), 之後就發揮得好全面了, 有無咁誇先?? 我尋晚叫第二晚聽, 訓晌到聽聽聽聽.....下, 嘩, 立即彈起身, 做乜架機開始做野架? 定係我發緊夢先? 認真, 呢D真係叫有入貴無入錯, 有誠意之作, 有意入呢架既朋友, 我本人覺得入得過, 當然有得去試下聽下啱自己先啦 !!

Ps: 但都有一個唔好的感覺, 就係會暖身後, 會保持地暖, 咩歌曲都係暖, 咁我覺得會無咩太大變化而聽到有點悶, 咁聽過了2-3小時之後都係等架AK240 同耳機都係OFF佢, 大家都休息下先啦, 第二晚再享受過吧, 呢個係我呢2日聽既感覺啦......

原明 發表於 2015-1-17 23:38

恭喜!買到好野又啱自己!
頁: 1 [2]
查看完整版本: 有時做人心情極到唔好時.......

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。