COW45 發表於 2014-12-8 12:05

想更換拖板

唔大家覺得佢如何呢?價錢同性能又如何?希望各位師兄比比意見{:6_147:}

ykluk 發表於 2014-12-8 12:12

CHING你本身用開咩拖? 淨AV唔聽歌? 咩筆直~~?? {:9_419:}

你自己有無試過MS既拖板先~~??

jeffmao 發表於 2014-12-8 12:14

小弟有用緊呢隻牌子拖板當初用來插AV, 不過之後已改為插晒其他無謂野囉 {:6_125:}

COW45 發表於 2014-12-8 12:26

ykluk 發表於 2014-12-8 12:12
CHING你本身用開咩拖? 淨AV唔聽歌? 咩筆直~~??

你自己有無試過MS既拖板先~~??...

我只係用緊「雜牌」嘢!亦無試過依隻嘢!想喺五千樓下改善電源!唔知師兄有乜好介紹呢?睇戲聽歌五十五十!

ykluk 發表於 2014-12-8 12:31

COW45 發表於 2014-12-8 12:26 static/image/common/back.gif
我只係用緊「雜牌」嘢!亦無試過依隻嘢!想喺五千樓下改善電源!唔知師兄有乜好介紹呢? ...

係咪英式? 如果係既話最大路又有啲效果又睇戲為主可以諗吓SINE 30A, 想好啲又會聽歌既用isotek, 或者isoclean都OK~~!! {:9_421:}

如果美式仲多選擇~~!! {:8_400:}

COW45 發表於 2014-12-8 12:41

ykluk 發表於 2014-12-8 12:31 static/image/common/back.gif
係咪英式? 如果係既話最大路又有啲效果又睇戲為主可以諗吓SINE 30A, 想好啲又會聽歌既用isotek, 或者isoc ...

唔該師兄{:6_237:} 大概幾錢?

louis001 發表於 2014-12-8 13:04

COW45 發表於 2014-12-8 12:41 static/image/common/back.gif
唔該師兄 大概幾錢?

5K 樓下 去二手區收部 ISOL-8 C2 好過啦

COW45 發表於 2014-12-8 13:06

louis001 發表於 2014-12-8 13:04 static/image/common/back.gif
5K 樓下 去二手區收部 ISOL-8 C2 好過啦

{:6_223:}

cmlee 發表於 2014-12-8 13:19

5K 樓下 去二手區收部 ISOL-8 C2 好過啦 x 2

chanchung23 發表於 2014-12-8 13:28

我覺得用美式好小小
我用60a
不過其實30a 都不錯
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 想更換拖板

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。