plnl88 發表於 2014-12-9 11:35

alpinweissM 發表於 2014-12-9 08:59 static/image/common/back.gif
師兄有機會的話一定要ab下60a同c2,你好大機會會即放部60a

天空師兄,你未算最慘,我先係苦主 ...

阿超?定東尼?話有LC個D係儍架麻。{:6_176:}
大家一齊儍啫。{:6_176:}

StoneAge 發表於 2014-12-9 11:37

SINE 而家好似做緊聖誕及新年優惠{:6_177:}

COW45 發表於 2014-12-9 11:59

StoneAge 發表於 2014-12-9 11:37 static/image/common/back.gif
SINE 而家好似做緊聖誕及新年優惠

{:6_208:}

cmlee 發表於 2014-12-9 13:22

一隻用啲靚小小料嘅拖板,

同c2 比尾燈都唔見到喇{:6_188:}

momolee 發表於 2014-12-9 13:48

ykluk 發表於 2014-12-8 12:31 static/image/common/back.gif
係咪英式? 如果係既話最大路又有啲效果又睇戲為主可以諗吓SINE 30A, 想好啲又會聽歌既用isotek, 或者isoc ...

玩電係咪最少isol 8 c2 先會建效?{:6_138:}

momolee 發表於 2014-12-9 13:50

cmlee 發表於 2014-12-9 13:22 static/image/common/back.gif
一隻用啲靚小小料嘅拖板,

同c2 比尾燈都唔見到喇

用於兩聲道有即將時藥效嗎?{:6_139:}

momolee 發表於 2014-12-9 13:53

wadee 發表於 2014-12-9 00:19 static/image/common/back.gif

二手5k 樓下又低玩喎
全新大約幾銀?

ykluk 發表於 2014-12-9 14:23

momolee 發表於 2014-12-9 13:48 static/image/common/back.gif
玩電係咪最少isol 8 c2 先會建效?

小弟唔係好識呀, 呢度好多大師意見可以參考吓~~!! {:8_374:}

都係嗰句:"耳聽為實"啦~~!!

cmlee 發表於 2014-12-9 14:40

momolee 發表於 2014-12-9 13:50 static/image/common/back.gif
用於兩聲道有即將時藥效嗎?

有用,小弟av和2ch都有玩,

但主力玩2ch

我都係又c2wave 升上 米妮 再上 煙

momolee 發表於 2014-12-9 15:07

cmlee 發表於 2014-12-9 14:40 static/image/common/back.gif
有用,小弟av和2ch都有玩,

但主力玩2ch

米妮 ?   煙?
米奇老鼠{:9_419:} {:9_419:} {:9_419:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6
查看完整版本: 想更換拖板

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。