達子 發表於 2014-9-15 21:06

恭喜ching有新嘢玩{:6_149:} 令外我都想知3040咩價位入{:9_407:}

pac 發表於 2014-9-15 21:07

lamhokin 發表於 2014-9-15 20:43 static/image/common/back.gif
恭喜曬!c服曬
慢慢煲下啦,剛開聲會好緊同“侷”
我對reference 201/2都煲左成8個月先開揚翻 ...

201/2正喎{:6_134:}

FY706 發表於 2014-9-15 21:09

ching 可否pm 我3040幾錢同邊間買{:1_352:}

lamhokin 發表於 2014-9-15 21:16

pac 發表於 2014-9-15 21:07 static/image/common/back.gif
201/2正喎

pac兄你對仲正啦。
可惜我窮,玩吾起座地

pac 發表於 2014-9-15 21:24

lamhokin 發表於 2014-9-15 21:16 static/image/common/back.gif
pac兄你對仲正啦。
可惜我窮,玩吾起座地

有地方就得。唔關窮事架{:6_122:}

Reactor 發表於 2014-9-15 21:31

sharkpigyu 發表於 2014-9-15 14:06 static/image/common/back.gif
ching 比啲相你睇下先 有興趣再pm我!! 剛剛用玻璃水抹到垃垃零 希望有心ching可以善待佢
(Post7 ...

師兄放之前,會唔會試玩前置R300後置LS50呢?

sharkpigyu 發表於 2014-9-15 21:44

達子 發表於 2014-9-15 21:06 static/image/common/back.gif
恭喜ching有新嘢玩 令外我都想知3040咩價位入

Pm你啦 ching

sharkpigyu 發表於 2014-9-15 21:47

lamhokin 發表於 2014-9-15 20:43 static/image/common/back.gif
恭喜曬!c服曬
慢慢煲下啦,剛開聲會好緊同“侷”
我對reference 201/2都煲左成8個月先開揚翻 ...

唔該 ching 我會比時間r300 {:8_403:} 今日煲左八個鐘 已經感覺到有少少變化 好過癮{:8_368:}

davidngkwok 發表於 2014-9-15 21:49

sharkpigyu 發表於 2014-9-13 21:31 static/image/common/back.gif
好鬼襯我隻r200呀 好開心呀!好多謝各ching的指點 令我得到正確的選擇!
(Post76 Android 手機版送 ...

I also use R200, what speaker stand you use, looks pretty
Please share, ching

sharkpigyu 發表於 2014-9-15 21:50

pac 發表於 2014-9-15 21:24 static/image/common/back.gif
有地方就得。唔關窮事架

Pac兄 好想試下你隻r600同r900!!{:8_378:} 一定好震撼!!{:6_158:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: 到我買左Yamaha 3040再加 Kef R300

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。