筋肉人 發表於 2014-8-13 22:57

JK幕

有無人用過經科(JK)投影幕.隻高軟幕布好似幾好,又平,,,,{:6_238:}

dc1627 發表於 2014-8-16 22:37

我睇緊100吋 3M 電幕 HK$9xx

筋肉人 發表於 2014-8-17 00:01

dc1627 發表於 2014-8-16 22:37 static/image/common/back.gif
我睇緊100吋 3M 電幕 HK$9xx

質量如何??{:6_238:}

dc1627 發表於 2014-8-17 11:42

筋肉人 發表於 2014-8-17 00:01 static/image/common/back.gif
質量如何??

一般應付入門級投影, 相信不大問題, 而我左右濶2.5米, 100吋電幕呢支最短, 除非我降至96吋, 玩電子產品通常一濶三大, 我自己就起初過癮玩住先, 加上又要搞AVamp/Speaker, 再了解再等4K分段升級。{:1_338:}有實物產品在手易比較d。

nippon 發表於 2014-8-17 19:09

jK幕好快巢,建議不要買!

gikifk 發表於 2014-8-17 21:56

無錢就粗粗地用二三年再換

筋肉人 發表於 2014-8-17 23:54

nippon 發表於 2014-8-17 19:09 static/image/common/back.gif
jK幕好快巢,建議不要買!

拉缐就唔怕巢呱,見佢拉缐都好平{:6_234:}

rayray_72 發表於 2014-10-9 19:52

筋肉人 發表於 2014-8-17 23:54 static/image/common/back.gif
拉缐就唔怕巢呱,見佢拉缐都好平

c兄,最后有無入到拉繩幕?因我都有興趣.所以想了解多D{:6_128:}

筋肉人 發表於 2014-10-9 23:19

rayray_72 發表於 2014-10-9 19:52 static/image/common/back.gif
c兄,最后有無入到拉繩幕?因我都有興趣.所以想了解多D

買咗96吋,我可俾相你睇,坻玩,,,{:1_335:}

goldberg0083 發表於 2014-10-9 23:43

筋肉人 發表於 2014-10-9 23:19 static/image/common/back.gif
買咗96吋,我可俾相你睇,坻玩,,,

我都想看,多少錢到香港ching
可以pm我嗎多謝{:6_128:} {:8_387:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: JK幕

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。