billymud 發表於 2014-7-18 23:06

wadee 發表於 2014-7-18 22:58 static/image/common/back.gif
金屬圓我整到,我做維修的,可以車出黎,要要咩質地?
個美插邊度有得買?
謝謝 ...

想用咩質地就用咩質地囉,原本個殼看似係galvanlized, 平D用鍍鋅鐵都得既。
美插邊度有得買??試下RS....??
LOWES 實有, 不過佢在usa。{:1_339:}

亞媽信 >> http://www.amazon.com/White-LK3021F-Nema-Grounding-Socket/dp/B008IGI9RE

wadee 發表於 2014-7-18 23:29

billymud 發表於 2014-7-18 23:06 static/image/common/back.gif
想用咩質地就用咩質地囉,原本個殼看似係galvanlized, 平D用鍍鋅鐵都得既。
美插邊度有得買??試下RS.... ...

RS我上網搵過,唔見有,得英式
再次謝謝師兄幫忙~

WildKid 發表於 2014-7-19 02:37

祝你成功。

wadee 發表於 2014-7-19 11:16

WildKid 發表於 2014-7-19 02:37 static/image/common/back.gif
祝你成功。

剛手術完成
身水身汗
辛苦過返工

heip 發表於 2014-7-19 11:20

wadee 發表於 2014-7-19 11:16 static/image/common/back.gif
剛手術完成
身水身汗
辛苦過返工

{:6_193:}

(Post76 Android 手機版送出)

nebulam42 發表於 2014-7-19 11:30

wadee 發表於 2014-7-19 11:16 static/image/common/back.gif
剛手術完成
身水身汗
辛苦過返工

勁{:6_193:},成功嗎?

fatkie 發表於 2014-7-19 11:35

nebulam42 發表於 2014-7-19 11:30
勁,成功嗎?

希望母子平安

wadee 發表於 2014-7-19 12:15

fatkie 發表於 2014-7-19 11:35 static/image/common/back.gif
希望母子平安

已開新post呃分!!

wadee 發表於 2014-7-19 12:15

nebulam42 發表於 2014-7-19 11:30 static/image/common/back.gif
勁,成功嗎?

測試中~

wadee 發表於 2014-7-19 16:29

billymud 發表於 2014-7-18 23:06 static/image/common/back.gif
美插邊度有得買??試下RS.... ...

師兄,我見淘寶都有
請問兩邊鐵片上鏍絲中位距離是60.5mm?
兩粒鏍絲是固定機殼用?
歌邊鐵片可以折走嗎?
因頂住機殼!
謝謝~
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 飛機運到!! 橫風橫雨仆去攞!! 結果........

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。