cakecake 發表於 2014-7-2 13:54

velodyne spl ultra用家請進

想請問各師兄做auto eq setting 時
隻ultra總共會響幾多下?
事源小弟家父隻新買既1200ultra做auto eq時
佢淨係響左兩下……
同我抆左支收音咪既情況下做auto eq時響既次數一樣
但跟據說明書指示係會響12下的……
(已confirm 收音咪已插好)

thanks all C hing

raytse91 發表於 2014-7-2 14:12

肯定吾止兩下……

ce_tkk 發表於 2014-7-2 14:59

現時用家分享
約8至12下{:6_183:}

新買就快D去換{:6_194:}

stjo 發表於 2014-7-2 17:15

我部10吋ultra,應該係嚮10下左右。

cakecake 發表於 2014-7-2 18:23

已解決,原來枝咪壞
已換枝新咪
thanks all{:1_351:}

stjo 發表於 2014-7-3 19:30

咁係咪成隻拾仔抬番去代理先發現係支咪壞?

cakecake 發表於 2014-7-4 07:13

stjo 發表於 2014-7-3 19:30 static/image/common/back.gif
咁係咪成隻拾仔抬番去代理先發現係支咪壞?

唔係啊,我拎支咪出去試其他spl ultra,一樣無反應
跟住換番支咪就ok了

stjo 發表於 2014-7-4 10:38

cakecake 發表於 2014-7-4 07:13 static/image/common/back.gif
唔係啊,我拎支咪出去試其他spl ultra,一樣無反應
跟住換番支咪就ok了

LUCKY YOU!{:6_193:}

wadee 發表於 2014-7-5 12:17

不幸中大幸
你隻十仔好野黎
師兄慢慢玩

lamdog 發表於 2014-7-5 19:06

今日岩岩拎左部SUB仔去聲越整!{:6_216:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: velodyne spl ultra用家請進

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。