jeffmao 發表於 2014-7-6 00:08

好彩入來睇下, 終於敗埋呢隻野返來, THX

netshow2577 發表於 2014-7-7 02:49

lamdog 發表於 2014-7-5 19:06 static/image/common/back.gif
今日岩岩拎左部SUB仔去聲越整!

師兄,
我隻V仔都啱啱出事 過左保 幾年貨仔咋....
請問可唔可以比聲越資料我自己問?
唔該哂{:8_387:}

lamdog 發表於 2014-7-7 08:29

netshow2577 發表於 2014-7-7 02:49 static/image/common/back.gif
師兄,
我隻V仔都啱啱出事 過左保 幾年貨仔咋....
請問可唔可以比聲越資料我自己問?

上網打聲越,就搵到資料。
(Post76 Android 手機版送出)

netshow2577 發表於 2014-7-7 10:23

lamdog 發表於 2014-7-7 08:29 static/image/common/back.gif
上網打聲越,就搵到資料。
(Post76 Android 手機版送出)

師兄
就係上網揾唔到
所以先請教你
呢間公司明明咁大間代理
但係就好似完全無資料咁樣

*黃頁揾到喇 麻煩哂

manlad760 發表於 2014-7-29 06:10

師兄,係咪就咁插支咪入去個低音前面版,然後按搖控個籃色EQ制,等佢一陣,佢會自己震動八至十下??謝謝

jeffmao 發表於 2014-7-29 23:45

YES, 我見的師父都係甘SETUP的

manlad760 發表於 2014-7-30 00:00

jeffmao 發表於 2014-7-29 23:45 static/image/common/back.gif
YES, 我見的師父都係甘SETUP的

謝謝師兄心得,但我的十仔只震動了兩次!!

jeffmao 發表於 2014-7-30 00:06

manlad760 發表於 2014-7-30 00:00 static/image/common/back.gif
謝謝師兄心得,但我的十仔只震動了兩次!!

唔好客氣啦, 但甘怪既?我隻係十寸...我有留心住C父SET時個十仔真係震左十次
因為入手前我見過呢度有CHING講呢個問題, 安裝時牛甘眼及實

pc0020 發表於 2014-8-8 06:03

cakecake 發表於 2014-7-2 18:23 static/image/common/back.gif
已解決,原來枝咪壞
已換枝新咪
thanks all

cake兄, 請問隻咪去邊度換? 我情況一樣, 之後插AVM隻咪落去就響十下左右, VOLUME都自己轉了,應該都係VELODYNE隻咪問題, 唔知去邊度換.

manlad760 發表於 2014-8-8 06:24

情況同你一樣,真係奇怪,但睇戲時又有聲喎。。等師兄們回覆。。^ω^
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: velodyne spl ultra用家請進

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。