ballgor 發表於 2014-7-30 12:42

岩岩係showroom試完! 人聲清楚利落, 底音快狠準, 環迴收貨啦! 好死毒!Sales話可以1拖4的! 但香港冇散賣。要夾歐州板耳机因為Fhz同日板唔同! 可以兩公婆一齊睇又唔駛嘈住D細路!!!!!

adrian01 發表於 2014-7-30 14:10

我都剛剛入左
不過暫時只係用嚟聽電視聲
Bose套LifeStyle唔識駁⋯⋯{:1_331:}

solokman 發表於 2014-7-30 16:18

chufelix 發表於 2014-7-29 11:55 static/image/common/back.gif
原來Amp出得2c hannel!??!
但系我見到佢都系“Multi-channel”以為系得左。
我都有懷疑過,因為試過O ...

其實咁駁得唔得呢?
Oppo >> amp >> tv(光千) >> 耳機
我而家隻pioneer5.1係咁
但佢只係模擬5.1

不過咁駁勁方便
Tv出乜畫面耳機就出乜聲

TWLO 發表於 2014-7-30 17:18

小瑟 發表於 2014-7-30 08:45 static/image/common/back.gif
你可以咁駁, 不過我自己就 HDMI1 去 SONY 再去TV, 你同我做法其實係一樣, 我係HDMI1, 你係HDMI2~~~ ...

OPPO 103D HDMI 1不是出Video 訊號嘛?

initial 發表於 2014-7-30 20:41

你地有冇用黎接電腦? 唔知點解我由 display card hdmi 去 sony 再hdmi 上電視會冇畫面冇聲。 我隻耳機係日本旅行時買返黎。

尋日買左隻PS4 Last of us 玩,估啊到game setting 都有得set 做7.1 headphone {:1_326:}

呢隻野真係打機睇戲一流 {:1_253:}

savage121212 發表於 2014-7-30 22:39

coopersken 發表於 2014-7-30 10:23 static/image/common/back.gif
ching係walkin去showroom買or經網上訂?thx

我walkin 嘅,旺角showroom,不過當日買已經後最後一部存貨,相信依家要訂喇,我都係睇完大王嗰post第日立即去試,立即中毒,就立即比錢!

coopersken 發表於 2014-7-30 23:27

savage121212 發表於 2014-7-30 22:39 static/image/common/back.gif
我walkin 嘅,旺角showroom,不過當日買已經後最後一部存貨,相信依家要訂喇,我都係睇完大王嗰post第日立 ...

thanks ching, 我晚上在沙田showroom敗入了

savage121212 發表於 2014-7-31 10:36

coopersken 發表於 2014-7-30 23:27 static/image/common/back.gif
thanks ching, 我晚上在沙田showroom敗入了

開箱愉快!{:6_143:}

shenmue1028 發表於 2014-7-31 10:43

夜晚啱晒, 搵日去試下先

robot388 發表於 2014-7-31 18:19

shenmue1028 發表於 2014-7-31 10:43 static/image/common/back.gif
夜晚啱晒, 搵日去試下先

買了這耳機之後,真係無後悔.....{:6_193:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17
查看完整版本: Sony MDR-HW700DS 要入既始終都要入,住家男人9.1系統。

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。