wadee 發表於 2014-6-18 14:03

the_1 發表於 2014-6-18 13:16 static/image/common/back.gif
但你用發泡膠係用於抗散定吸音?

因我前置喇叭有後出氣孔,我對喇叭又在牆,所以有時聽歌會boom boom聲!!
現希望用硬物,將氣孔打出黎嘅氣撞散佢,等佢冇boom得咁犀利!!

ww1338 發表於 2014-6-18 14:33

wadee 發表於 2014-6-18 12:43 static/image/common/back.gif
化工大法係星宿老仙!!

{:1_347:} {:1_347:} {:1_347:}

wadee 發表於 2014-6-18 15:01

ww1338 發表於 2014-6-18 14:33 static/image/common/back.gif

更正

我掉轉左
星宿老仙是化工大法~
吸星大法是任我行同令狐沖~

stockpicker 發表於 2014-6-18 15:14

ching對前置喇叭仲有位拉出啲,點解唔咁做呢? 可能會改善啲BOOM

louis001 發表於 2014-6-18 15:16

ctmk 發表於 2014-6-17 22:43 static/image/common/back.gif
K總出名情場浪子鬼見愁

乜K腫唔係 墳場剎手姑爺仔咩 {:6_176:}

louis001 發表於 2014-6-18 15:28

wadee 發表於 2014-6-18 15:01 static/image/common/back.gif
更正
星宿老仙是吸星大法!!
化功大法是任我行同令狐沖~

你錯啦 {:6_179:}

任我行是任盈盈父親,也是日月神教教主,武功非凡,是小說中數一數二的人物。

任我行並未練神功《葵花寶典》,僅修習「吸星大法」。

人真係考芧盾 又要反擴陰機 大勁又要用吸陰綿 {:6_176:}

最緊要有效果 等師兄包膠

wadee 發表於 2014-6-18 15:30

stockpicker 發表於 2014-6-18 15:14 static/image/common/back.gif
ching對前置喇叭仲有位拉出啲,點解唔咁做呢? 可能會改善啲BOOM

就係試過拉出唔得,推入等氣孔出氣直接打牆先反而有效!!

wadee 發表於 2014-6-18 15:32

louis001 發表於 2014-6-18 15:28 static/image/common/back.gif
你錯啦

任我行是任盈盈父親,也是日月神教教主,武功非凡,是小說中數一數二的人物。

吸星大法同化工大法!!
都唔夠你萬毒心經勁!!
成日四圍毒人!!
{:6_132:}
葵花寶典是另一種武功,一個字快!!
辟邪劍法=葵花寶典
是宮廷嘅武功,俾太監練!!
{:6_165:}
大陸個套加左好多前因落去,有好有唔好!!
好處是易明,壞處是冇神秘感!!
{:6_146:}

louis001 發表於 2014-6-18 15:39

wadee 發表於 2014-6-18 15:32 static/image/common/back.gif
吸星大法=化工大法!!
都唔夠你萬毒心經勁!!
成日四圍毒人!!

大人呀 {:6_140:}禾刀係苦主黎架 {:6_137:}
禾芧毒人架 {:6_125:}係的人自己中之麻 {:6_138:} 真係唔關禾樹架喎 {:6_158:}
76宗旨唔係要害人畢錢架咩 {:6_122:}

wadee 發表於 2014-6-18 15:47

louis001 發表於 2014-6-18 15:39 static/image/common/back.gif
大人呀   禾刀係苦主黎架
禾芧毒人架   係的人自己中之麻真係 ...

其實仲有北冥神功,吸星大法,化工大法3種武功都是差不多類型!!
我地都中晒,俾人化晒或吸晒D錢!!
搞到精神錯亂!!
有低音又話boom,冇又話冇左個浸!!
高音又話吉耳仔,六脈神劍咩!!
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 開箱!! 二維聲學泡沫擴散板!! (2樓己加相及報告)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。