sugimoto 發表於 2014-6-16 21:25

plnl88 發表於 2014-6-16 14:58 static/image/common/back.gif
"啱啱問過isol-8 c2要萬幾........................好貴呀"

C兄你好,我問代理,跟住佢REFER住個DEALER比我,報萬幾,佢話呢隻野夾LINN,應該都夾NAIM喎

咁。。。。算啦

sugimoto 發表於 2014-6-16 21:31

wadee 發表於 2014-6-16 18:35 static/image/common/back.gif
師兄,我問過朋友,佢話之前是用幾百蚊既拖板~

C兄你好,我問威達,佢地話NORDOST QRT-QB6好呀,但係8K幾。。。都算啦
不過佢話如果淨係駁NAIM既話,SUPRA都OK,但唔可以插其他野

我諗不如分開2個拖板,一個AV,一個淨比NAIM
咁比AV既,Dectet Power Center(4K左右),有冇C兄用過呀請問?
ISOTECH又得唔得呢?

麻煩晒咁多位

angusn812 發表於 2014-6-16 21:40

sugimoto 發表於 2014-6-16 21:31 static/image/common/back.gif
C兄你好,我問威達,佢地話NORDOST QRT-QB6好呀,但係8K幾。。。都算啦
不過佢話如果淨係駁NAIM既話,SUP ...

我用過QB4,MK拖板,豐葉牌拖板接naim,我喜歡mk多d,因為比教自然同raw d

sugimoto 發表於 2014-6-16 21:49

angusn812 發表於 2014-6-16 21:40 static/image/common/back.gif
我用過QB4,MK拖板,豐葉牌拖板接naim,我喜歡mk多d,因為比教自然同raw d

C兄你好,你講開,今日威達都有同我講過其實MK都可以係一個CHOICE、雖然唔係最好,亦唔差,比我用緊既CLIPSAL好好多,同埋非常之咁COST SAVING,不過難題就係MK拖板真係唔知邊度有得賣,請問C兄知唔知呢?

麻煩晒

wadee 發表於 2014-6-16 22:29

sugimoto 發表於 2014-6-16 21:31 static/image/common/back.gif

我朋友話佢之前用Dura plug 280蚊一個,我真係唔識,亦唔想老點你,但覺得平平地可以一試,因唔夾就貴貴都冇用!!

plnl88 發表於 2014-6-16 22:32

sugimoto 發表於 2014-6-16 21:25 static/image/common/back.gif
C兄你好,我問代理,跟住佢REFER住個DEALER比我,報萬幾,佢話呢隻野夾LINN,應該都夾NAIM喎

咁。。。。 ...

萬幾。我估佢會錯意以為你想買 substation。
代理 refer 去的 dealer 唔會咁離譜的。{:6_176:}

sugimoto 發表於 2014-6-16 22:41

wadee 發表於 2014-6-16 22:29 static/image/common/back.gif
我朋友話佢之前用Dura plug 280蚊一個,我真係唔識,亦唔想老點你,但覺得平平地可以一試,因唔夾就貴貴 ...

C兄,我明白,你都係一番好意,學你話、280蚊,試下無妨
問題係唔知邊度有得賣,問過深水步同秋葉原,無。。。。。。。。

plnl88 發表於 2014-6-16 22:50

sugimoto 發表於 2014-6-16 22:41 static/image/common/back.gif
C兄,我明白,你都係一番好意,學你話、280蚊,試下無妨
問題係唔知邊度有得賣,問過深水步同秋葉原,無 ...

去 R33 揾下。師兄。

plnl88 發表於 2014-6-16 22:59

比 AV 用,Dectet Power Center 效果應該麻麻。
因所用的方案比 2CH 用好 D。

師兄不如去 search 下 Telos QNR,
睇下岩唔岩你用。

angusn812 發表於 2014-6-16 23:20

sugimoto 發表於 2014-6-16 21:49 static/image/common/back.gif
C兄你好,你講開,今日威達都有同我講過其實MK都可以係一個CHOICE、雖然唔係最好,亦唔差,比我用緊既CLI ...

MK即係樓下師兄講的 Dura plug,秋記有售,二百幾蚊,牆插都係用MK便可,不用冷凍那種,個人意見不喜勿插
(Post76 Android 手機版送出)
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 想買拖板

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。