alpinweissM 發表於 2014-6-16 11:24

有冇打算用幾多筆直?

sugimoto 發表於 2014-6-16 12:27

如果5k夠唔夠呢請問

alpinweissM 發表於 2014-6-16 12:34

筆直永遠都唔會夠{:6_147:}
只係點樣喺有限筆直內換最適合你嘅嘢

如果唔要濾波5k可以留意isol-8 Powerline axis 拖板

plnl88 發表於 2014-6-16 12:35

sugimoto 發表於 2014-6-16 00:00 static/image/common/back.gif
C兄們,唔好意思,我本身無用拖板,因為搬屋,想整好啲啲嘢,所以第一次用,咩都唔識 ...

師兄橫掂搬屋,有無諗過趁機搞埋獨立電,
然後先再諗電源處理呢。

wadee 發表於 2014-6-16 12:38

sugimoto 發表於 2014-6-16 12:27 static/image/common/back.gif
如果5k夠唔夠呢請問

師兄,最緊要夾~
你不如改一改標題,等naim用家睇到再俾意見你~

louis001 發表於 2014-6-16 12:48

alpinweissM 發表於 2014-6-16 12:34 static/image/common/back.gif
筆直永遠都唔會夠
只係點樣喺有限筆直內換最適合你嘅嘢

佢個K屎 係咪搵隻2手 Isol-8 C2 岩佢的 {:6_241:}不過呢隻野又係可遇不可求

alpinweissM 發表於 2014-6-16 12:59

louis001 發表於 2014-6-16 12:48 static/image/common/back.gif
佢個K屎 係咪搵隻2手 Isol-8 C2 岩佢的   不過呢隻野又係可遇不可求

呢隻已經俾人吹到斷晒貨,點介紹俾人呀{:6_132:}{:6_133:}

sugimoto 發表於 2014-6-16 14:18

C兄們,實在太多謝您地既寶貴意見,您地太好人了.....

啱啱問過isol-8 c2要萬幾........................好貴呀

我見supra有款英板 http://www.jenving.com/products/view/mains-block-md-06bs-sp-3024000063
有冇c兄有用過呢?

plnl88 發表於 2014-6-16 14:58

sugimoto 發表於 2014-6-16 14:18 static/image/common/back.gif
C兄們,實在太多謝您地既寶貴意見,您地太好人了.....

啱啱問過isol-8 c2要萬幾........................好 ...

"啱啱問過isol-8 c2要萬幾........................好貴呀" <--- ???? 師兄問邊間?
代理當年都係標 七千乍喎。據聞代理都唔再返 Cleanline2 同 Cleanline Wave,
照計香港無貨的。要買就一定要去 Ebay 候二手了。

其實如果齋比 AV 同電視用,
去76 二手區睇睇隻 PF40 賣左未。
加多隻隆宇 206-2 去拖 隻 PF40 都 OK的。

wadee 發表於 2014-6-16 18:35

sugimoto 發表於 2014-6-16 12:27 static/image/common/back.gif
如果5k夠唔夠呢請問

師兄,我問過朋友,佢話之前是用幾百蚊既拖板~
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 想買拖板

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。