ctleung1 發表於 2014-8-25 11:37

mistaleung 發表於 2014-8-23 02:39 static/image/common/back.gif
Thanks . 希望依幾日可以出手

師兄,
本人都想入手,
煩請PM小弟!
謝謝

YYCW 發表於 2014-8-25 12:14

redioleong 發表於 2014-6-30 16:53 static/image/common/back.gif
簡單d,好似師兄建議去聽下,我買athem 310,因當時剛剛有得試聽sr 6008,其實想試埋ca ,但沒機會試到651r,s ...

請問如果加int.amp.的話,應該點駁法呢?
(Post76 Android 手機版送出)

丁蟹 發表於 2014-8-25 14:18

ctleung1 發表於 2014-8-25 11:37 static/image/common/back.gif
師兄,
本人都想入手,
煩請PM小弟!

已PM

redioleong 發表於 2014-8-25 14:50

YYCW 發表於 2014-8-25 12:14 static/image/common/back.gif
請問如果加int.amp.的話,應該點駁法呢?

師兄,小弟都係新手一名,以下是我的接駁路徑,有錯請指點。
103D 用hdmi 2 去 anthem 310
在310 pre out之fr ,fl 用rca 去 int amp
在310 pre out 之sub 駁 sub 仔
由於我部係s300 i ,set左第3組rca 輸入為av bypass,睇戲時會轉呢組輸入。

ctleung1 發表於 2014-8-25 16:29

丁蟹 發表於 2014-8-25 14:18 static/image/common/back.gif
已PM

Paid, 明天送貨!

謝謝,師兄!

P.S.小量現貨!

mistaleung 發表於 2014-8-25 23:16

ctleung1 發表於 2014-8-25 16:29 static/image/common/back.gif
Paid, 明天送貨!

謝謝,師兄!

想請問ching最後係邊入手anthem?
另外信用卡要比手續費嗎?

ctleung1 發表於 2014-8-25 23:25

mistaleung 發表於 2014-8-25 23:16 static/image/common/back.gif
想請問ching最後係邊入手anthem?
另外信用卡要比手續費嗎?

SSP, cash / EPS !%%))
頁: 1 2 3 4 5 6 [7]
查看完整版本: 要決定鳥,anthem定ca,忍唔住買多部krell 300i聽歌先

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。