lamhokin 發表於 2014-5-30 11:14

大mo 發表於 2014-5-30 10:16 static/image/common/back.gif
我9呎距離,用緊50吋覺得好鬼細,再換電視一定65吋如果有細路,最好買爬士馬會好D不過未 ...

電視真系會越睇越覺細,宜家6尺多D睇55“都好似無乜料到咁{:6_194:}

jjjjjn 發表於 2014-5-30 11:17

4k起步是65"
(Post76 Android 手機版送出)

samuel8892000 發表於 2014-5-30 11:37

wadee 發表於 2014-5-29 14:05 static/image/common/back.gif
睇碟有冇拖尾?
另外師兄畫面到眼距離約多遠?
我65吋都想買,但怕太近,我約11尺~ ...

有11呎.70吋都睇到啦.有小朋友叧計.

jjjjjn 發表於 2014-5-30 11:56

packing改咗,最緊要D quality 有冇提升?

jjjjjn 發表於 2014-5-30 11:56

有冇貴咗?

wadee 發表於 2014-5-30 14:17

samuel8892000 發表於 2014-5-30 11:37 static/image/common/back.gif
有11呎.70吋都睇到啦.有小朋友叧計.

加多句有小朋友另計,甘即係點呀?
驚對眼睛唔好定打爆先?

samuel8892000 發表於 2014-5-30 17:36

wadee 發表於 2014-5-30 14:17 static/image/common/back.gif
加多句有小朋友另計,甘即係點呀?
驚對眼睛唔好定打爆先?

對眼晴唔好.

qq1122yq 發表於 2014-5-30 17:41

wadee 發表於 2014-5-29 18:02 static/image/common/back.gif
走鬼都冇用啦,開冷氣實吹到個幕郁下郁下~

有種叫窗口式分体,到時可掛則牆,吾會吹倒個幕...仲靚仔又夠靜添!

wadee 發表於 2014-5-30 17:44

qq1122yq 發表於 2014-5-30 17:41 static/image/common/back.gif
有種叫窗口式分体,到時可掛則牆,吾會吹倒個幕...仲靚仔又夠靜添!

換冷氣咪仲大鑊!!
窗口式分體未必放得落兩匹機!!
所以算罷~

TWLO 發表於 2014-6-1 23:19

我剛由47寸換65寸plasma ,七尺多距離,完全無問題{:6_222:}
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 新瓶舊酒同樣可口(4K篇)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。