jeffmao 發表於 2014-5-29 21:14

wadee 發表於 2014-5-29 18:35 static/image/common/back.gif
謝謝師兄~

未升上去65時總係怕過大因為距離7尺, 點知升完睇左2小時習慣晒囉, 仲覺得剛剛好
如果55寸反而未必夠喉啦, C兄快的去馬先~

jeffmao 發表於 2014-5-29 21:15

carlford 發表於 2014-5-29 13:44 static/image/common/back.gif
用了一星期看過一次拖尾J2台火影動畫時~節目完了就消失拖尾。我是用點對點畫面的。 ...

借問C兄新版有無加左價?
另外小弟覺得LG個3D景深輕微調整感覺唔同晒的不妨試試

paulonmi 發表於 2014-5-29 21:51

wadee 發表於 2014-5-29 17:57
因電視後牆是冷氣機位,所以唔會玩投射,一玩就好大鑊!!

開第七輪分享,換埋分體机就解决到

小瑟 發表於 2014-5-29 21:54

呢枝烈酒飲完會上引…{:6_204:}{:6_204:}{:6_204:}{:6_204:}
(Post76 Android 手機版送出)

小瑟 發表於 2014-5-29 21:56

wadee 發表於 2014-5-29 16:40 static/image/common/back.gif
甘我一家大細有時要作出平衡,我自己就應該問題不大~

Yes,果然同我一樣,好老公, 好爸爸。{:6_238:}{:6_238:}{:6_238:}
(Post76 Android 手機版送出)

paulonmi 發表於 2014-5-29 21:56

wadee 發表於 2014-5-29 14:05
睇碟有冇拖尾?
另外師兄畫面到眼距離約多遠?
我65吋都想買,但怕太近,我約11尺~ ...

我10呎55寸 睇耐左係唔夠一於去65寸

wadee 發表於 2014-5-29 21:59

paulonmi 發表於 2014-5-29 21:56 static/image/common/back.gif
我10呎55寸 睇耐左係唔夠一於去65寸

唔好再毒我!!{:6_132:}

wadee 發表於 2014-5-29 22:00

小瑟 發表於 2014-5-29 21:56 static/image/common/back.gif
Yes,果然同我一樣,好老公, 好爸爸。
(Post76 Android 手機版送出) ...

大家甘話啦~{:6_149:}

大mo 發表於 2014-5-30 10:16

我9呎距離,用緊50吋覺得好鬼細,再換電視一定65吋{:6_193:}如果有細路,最好買爬士馬會好D{:6_193:}不過未有4K住{:6_194:}

wadee 發表於 2014-5-30 10:30

大mo 發表於 2014-5-30 10:16 static/image/common/back.gif
我9呎距離,用緊50吋覺得好鬼細,再換電視一定65吋如果有細路,最好買爬士馬會好D不過未 ...

Plasma畫面柔和好多~{:6_193:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 新瓶舊酒同樣可口(4K篇)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。