Hon 發表於 2014-8-29 22:14

DVD迷 發表於 2014-8-29 22:11 static/image/common/back.gif
我最憎佢扮遲公布,因為佢咁做對佢冇好處,好似衣嫁咁,我都叫師兄幫我訂左其他版了都費時等你公布了…{: ...

最PK係佢公怖時你想去訂, 但佢話你知...無晒啦, 死未.

之前唔記得邊隻就係咁, 我唔係話CDWAREHOUSE呢類寫到明有得訂既意思LA.

所以...

預期等佢俾你去買, 不如俾錢買其他國家出既版本算啦.

市場係佢地搞到咁, 我地無謂陪佢沉落去.

ThomaxLM 發表於 2014-8-29 22:17

pbtour4il 發表於 2014-8-29 10:23 static/image/common/back.gif
港版:

正喎! 冇諗過2D版用呢個COVER! 都估到幻變用呢個封面

DVD迷 發表於 2014-8-29 22:25

Hon 發表於 2014-8-29 22:14 static/image/common/back.gif
最PK係佢公怖時你想去訂, 但佢話你知...無晒啦, 死未.

之前唔記得邊隻就係咁, 我唔係話CDWAREHOUSE呢類 ...

最唔好就係咁,有就有,冇就冇,害到人白等{:6_176:}
我都試過在cd倉訂碟,點知我放工去取碟時,職員話賣晒了,不記得留返隻比我,搞到我火都來,另一職員就好職做,即打電話去其他分店問,得鑽石山分店仲有一隻,話留返比我,叫我明天再去取,我當時好唔放心,就同佢講,我衣嫁去鑽石山取好過了,佢在我張單寫明原因,再打比鑽石山分店話我現在去緊取碟,差啲冇…………{:6_154:}

ThomaxLM 發表於 2014-8-30 03:03

DVD迷 發表於 2014-8-29 22:25 static/image/common/back.gif
最唔好就係咁,有就有,冇就冇,害到人白等
我都試過在cd倉訂碟,點知我放工去取碟時,職員話 ...

真心好驚險喎@@ 邊間CD倉?
我估應該冇鐵啦, 佢整個幻變都幾正呀 LOL

DVD迷 發表於 2014-8-30 03:46

ThomaxLM 發表於 2014-8-30 03:03 static/image/common/back.gif
真心好驚險喎@@ 邊間CD倉?
我估應該冇鐵啦, 佢整個幻變都幾正呀 LOL

一年前的,在apm cd倉訂鐵盒裝的

Dicky9098 發表於 2014-8-30 07:03

DVD迷 發表於 2014-8-30 03:46 static/image/common/back.gif
一年前的,在apm cd倉訂鐵盒裝的

昨夜落德八阿姐話問過有鉄
(Post76 Android 手機版送出)

DVD迷 發表於 2014-8-30 08:39

Dicky9098 發表於 2014-8-30 07:03 static/image/common/back.gif
昨夜落德八阿姐話問過有鉄
(Post76 Android 手機版送出)

話知佢真定假,反正有師兄幫我訂左了,嘻嘻{:6_138:}

丁蟹 發表於 2014-8-31 15:55

呢套係戲院睇到訓著左
好似睇緊國家地理頻道

老五 發表於 2014-8-31 17:29

小弟覺得今次哥斯拉好好睇,唔覺得悶比起之前嗰套好得多,但有樣唔明?點解哥斯拉上岸會引發海嘯。

pbtour4il 發表於 2014-8-31 17:32

老五 發表於 2014-8-31 17:29 static/image/common/back.gif
小弟覺得今次哥斯拉好好睇,唔覺得悶比起之前嗰套好得多,但有樣唔明?點解哥斯拉上岸會引發海嘯。 ...

肥得滯!
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: Godzilla (2014)【哥斯拉 (2014)】BD

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。