USA2010 發表於 2014-5-4 17:38

dicky0411 發表於 2014-5-4 12:04 static/image/common/back.gif
我係講緊ex1000仲加三節套

原來係咁.....
原裝套戴唔穏.....
我覺得加三節套係最好....

tkkhome 發表於 2014-5-7 18:45

USA2010 發表於 2014-5-4 01:29 static/image/common/back.gif
我本身係等x5可惜等黎等去都未有

我原本都打算買x5, 可惜而家已經完全無feel, 12月公測比人媽到7彩,後來無啦啦整個大進化,1月即出2000部,當然呢2000部貨邊到黎的大家心照啦,到新年過了開始有人話hang 機有靜電,最後我無聽過有什麼解決方案,當然到而家都已經5月了,成半年都出唔到大貨,你話部機設計無問題你信唔信?人地dx90都出貨了,咩頭啖湯都比人搶晒啦,就算x5出大貨,好大可能又改到7彩,這種愈改愈好當然是好事,但我一定無信心買

chauchin 發表於 2014-5-7 20:22

tkkhome 發表於 2014-5-7 18:45 static/image/common/back.gif
我原本都打算買x5, 可惜而家已經完全無feel, 12月公測比人媽到7彩,後來無啦啦整個大進化,1月即出2000部 ...

我好唔鐘意Fiio正式推出產品後,又出改版,對一出即支持佢嘅用家好唔公平,之前x3同e12已經係咁。

tkkhome 發表於 2014-5-7 21:54

chauchin 發表於 2014-5-7 20:22 static/image/common/back.gif
我好唔鐘意Fiio正式推出產品後,又出改版,對一出即支持佢嘅用家好唔公平,之前x3同e12已經係咁。
...

第一二批買的人完全係白老鼠,所以他們才無啦啦弄個什麼首批買家送禮物,我真的無見過有公司會收左人錢仲會嘔錢回贈,靜電的民間解決方案是粒舊膠,不過只是會好d

USA2010 發表於 2014-5-7 22:18

tkkhome 發表於 2014-5-7 18:45 static/image/common/back.gif
我原本都打算買x5, 可惜而家已經完全無feel, 12月公測比人媽到7彩,後來無啦啦整個大進化,1月即出2000部 ...

真係唔明點解可以咁耐都唔出大貨.....等到我冇晒隱....
好彩DX90啱聽....如果唔係我會買ZX1......

tkkhome 發表於 2014-5-7 23:27

USA2010 發表於 2014-5-7 22:18 static/image/common/back.gif
真係唔明點解可以咁耐都唔出大貨.....等到我冇晒隱....
好彩DX90啱聽....如果唔係我會買ZX1...... ...

9成都是內部redesign, 轉零件,或者轉盤又改物料丨最少點轉都係肉酸,只要dx90沒有hang機就得

USA2010 發表於 2014-5-7 23:57

tkkhome 發表於 2014-5-7 23:27 static/image/common/back.gif
9成都是內部redesign, 轉零件,或者轉盤又改物料丨最少點轉都係肉酸,只要dx90沒有hang機就得 ...

不過dx90 用落就知....軟件部份都唔係好好...
不過hang機就真係冇既....

tkkhome 發表於 2014-5-8 07:18

USA2010 發表於 2014-5-7 23:57 static/image/common/back.gif

唔好用都好過用唔到,想問如果自己拿sd card 去試,把歌抄去root?

guppyguppyguppy 發表於 2014-5-8 11:06

USA2010 發表於 2014-5-7 23:57 static/image/common/back.gif

又真係唔會覺得唔好用
你用下X5, 包你第一次一定禁左晒個MENU
一係用MA8果個, 簡單到一路用一路小
DX90有得TOUCH反應又快, 只係轉歌停開有少少LAG啫
其他真係完全無投訴囉
{:6_196:}

USA2010 發表於 2014-5-8 15:10

tkkhome 發表於 2014-5-8 07:18 static/image/common/back.gif
唔好用都好過用唔到,想問如果自己拿sd card 去試,把歌抄去root?

你意思係試機果陣???
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: DX90 簡評.....

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。