tommy1976 發表於 2014-3-27 15:04

雖然不知發生什麼事,但聽你們嘈來嘈去,真的很煩。開開心心的討論不好嗎?

bbqbbqbbq 發表於 2014-3-27 15:05

10bucks360 發表於 2014-3-27 14:14 static/image/common/back.gif
河蟹了

甘嘈點搵食,各位和諧。{:1_253:}

傻b仔 發表於 2014-3-27 15:17

tommy1976 發表於 2014-3-27 15:04 static/image/common/back.gif
雖然不知發生什麼事,但聽你們嘈來嘈去,真的很煩。開開心心的討論不好嗎? ...

覺得煩你可以唔睇......{:6_152:}

komiya 發表於 2014-3-27 15:28

无样啱{:8_399:}

hsbkl 發表於 2014-3-27 15:46

傻b仔 發表於 2014-3-27 15:00 static/image/common/back.gif
雖然我唔知你講過咩.........不過呢度不嬲都係咁........係我面皮厚先改名係到玩...........

oh, 原本如此

hsbkl 發表於 2014-3-27 15:47

bbqbbqbbq 發表於 2014-3-27 15:05 static/image/common/back.gif
甘嘈點搵食,各位和諧。

你 啱 {:6_193:}

hsbkl 發表於 2014-3-27 15:49

傻b仔 發表於 2014-3-27 15:17 static/image/common/back.gif
覺得煩你可以唔睇......

賓神, 你最近換左新 amp 同新地方 ?

傻b仔 發表於 2014-3-27 15:51

hsbkl 發表於 2014-3-27 15:49 static/image/common/back.gif
賓神, 你最近換左新 amp 同新地方 ?

係.....成套野唔同晒......又話黎澳門搵我...換晒都未黎..{:6_145:}

felixk 發表於 2014-3-27 17:32

分享一定要尊重 執死雞 行出泥講官腔 大道理人太多 講真話 人太少。 這個post 是家訪分享 無謂掠劫樓主post   
Av 乃五花八門各司各法 的玩意 冇一定標準也沒有絕對。    既然係咁何須介意自己的言論比人質疑?如所有人想法一致 何需討論分享。叫佢 like 一野,流個鼻血 比隻手指。好勁 好勁咪和諧太平。    有時間互插 不如睇多2套碟 去多2個家訪。   真心寫下分享好過。

Jesus 發表於 2014-3-31 00:31

一次錯誤的選擇,做就咗一次難得機會,一頓豐富的晚餐,一班埶愛影音的同好,一間理想的視聽空間,一套極佳的器材,一個性情率直,加上兩位好友的主人家,全套B&W加龍系旗艦及四隻大炮,給與我哋一個難忘的晚上,"十六皇宮“是所有影音愛好者的理想居,共四個區域,分别有聽音區,休閒區,飲食區及休息區。是次見識到真正的靚聲就正如上文我所提到的好考個人功力,所花的心思耐性及修養,一班人聽吓歌仔,睇吓公仔,煮吓飯仔,談天說地,人生樂事。由於需尊重主人家的要求,圖片欠奉{:6_162:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10
查看完整版本: 退燒後家訪分享之(P10超級颱風)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。