itloan 發表於 2014-3-27 08:06

Jesus 發表於 2014-3-26 16:06 static/image/common/back.gif
你條屎虫搞屎棍成日九up,無風起浪為恐天下不亂

嗱 阿神!燒可以亂退,說話唔可以亂up!小虫雖然一得閒就將所見所聞上加三千字,下又加三千字和各師兄分享。但從來都係聽到喲器材得、就話得。認為唔得、就話唔得。唔識、就自認唔識。更冇因為二手價格、食夾棍等問題而去九up。

套用一句:「:真理在胸筆在手,無私無畏即自由。」 {:6_165:}

Stanley5387 發表於 2014-3-27 08:16

Jesus 發表於 2014-3-24 20:30 static/image/common/back.gif
我本身都好鐘愛睇戲,但近日家訪中有師兄對我講話我吾識聽又吾識搞,當時覺得好慚愧,原來自己一直都是自 ...

穌哥:最緊要自己有堅持, 有原則, 有好玩之心,自己興趣嚟嫁媽, 無需為咗人哋閒話幾句就放棄, 係咪! {:6_183:}

Stanley5387 發表於 2014-3-27 08:40

felixk 發表於 2014-3-25 22:51 static/image/common/back.gif
網絡上 不要太認真 好多時 其他人都別有用心。教你玩乜玩物 熱心助人 住住為自己鋪路尹着數 總之 真心...

C Hing 呢番說話直情當頭棒喝,講出個真相來 ~ 敢言敢行,好嘢! {:6_193:}

Viva_la_vida 發表於 2014-3-27 10:17

yuppi 發表於 2014-3-27 12:22

Viva_la_vida 發表於 2014-3-27 10:17 static/image/common/back.gif
師兄早晨,一路追到第八頁我都想發下言先,首先,你們幾個朋友在之前係XXXXXX年代已經給人感覺是直言,偏 ...

其實,我想問一下響邊一個post 吹過部krell foundation....?

Ching 一定要去AVS 睇下,我係插多過讚....

hsbkl 發表於 2014-3-27 12:47

10bucks360 發表於 2014-3-27 14:14

河蟹了{:6_125:}{:6_126:}

Post76 Admin I 發表於 2014-3-27 14:15

各位好,

本站首要原則規條為 * 尊重討論,理性分享 *, 就本帖的某討論串已超出可接受範圍, 故所有有關之討論都需要屏蔽處理, 還望各方保持尊重他人之原則作出討論. 謝謝

hsbkl 發表於 2014-3-27 14:50

10bucks360 發表於 2014-3-27 14:14 static/image/common/back.gif
河蟹了

天下烏鴉一樣黑   {:6_170:}

傻b仔 發表於 2014-3-27 15:00

hsbkl 發表於 2014-3-27 14:50 static/image/common/back.gif
天下烏鴉一樣黑

雖然我唔知你講過咩.........不過呢度不嬲都係咁........係我面皮厚先改名係到玩........{:6_136:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
查看完整版本: 退燒後家訪分享之(P10超級颱風)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。