hohodog900 發表於 2014-5-23 12:44

Andykong 發表於 2014-5-23 00:09 static/image/common/back.gif
諗住後天星期六出去落單,請問現在最好價/多優惠係邊間啊?

早兩日問過"AV生命", 我要求cut晒所有超市禮券及贈品, 報$21,800, salesman 暗示仲可似落少少!

Andykong 發表於 2014-5-23 16:01

hohodog900 發表於 2014-5-23 12:44 static/image/common/back.gif
早兩日問過"AV生命", 我要求cut晒所有超市禮券及贈品, 報$21,800, salesman 暗示仲可似落少少! ...

如齋機的話 Price 報價是 20K 以內的,就看那一間肯定一貨了!

winsonxu 發表於 2014-5-26 14:22

終於裝好哂, SET 番好D色, 9700 個3D真係超掂~!!!

stjo 發表於 2014-5-26 16:53

winsonxu 發表於 2014-5-26 14:22 static/image/common/back.gif
終於裝好哂, SET 番好D色, 9700 個3D真係超掂~!!!

師兄睇電視有冇殘影?星期六喺百記聽個sales係咁踩呢部機睇電視唔掂喎。

winsonxu 發表於 2014-5-26 18:44

stjo 發表於 2014-5-26 16:53
師兄睇電視有冇殘影?星期六喺百記聽個sales係咁踩呢部機睇電視唔掂喎。

我駁MAGIC TV 的, OK 喎, 個內置TUNNER 都唔差, 拍得住MAGIC TV, 不過色就整體偏藍, 要TUNE TUNE, TUNE 完C服哂~!

gikifk 發表於 2014-5-27 20:24

是否$21000?

wadee 發表於 2014-5-27 22:12

winsonxu 發表於 2014-5-26 14:22 static/image/common/back.gif

睇碟有冇拖尾情況?

jeffmao 發表於 2014-5-28 05:27

winsonxu 發表於 2014-5-26 18:44 static/image/common/back.gif
我駁MAGIC TV 的, OK 喎, 個內置TUNNER 都唔差, 拍得住MAGIC TV, 不過色就整體偏藍, 要TUNE TUNE, TUNE...

而家都一直用入牆天線直出TV都夠, MTV留番做錄影, 但想問下C兄個調藍色係唔係色調過度搞?
我見條BAR一係向右加藍一係向左加黃..係唔係搞呢度呢? THX

jeffmao 發表於 2014-5-28 05:30

stjo 發表於 2014-5-26 16:53 static/image/common/back.gif

我就旺角百記SALES係甘彈9650但係讚到9700唔停口

jeffmao 發表於 2014-5-28 05:31

wadee 發表於 2014-5-27 22:12 static/image/common/back.gif
睇碟有冇拖尾情況?

大師係唔係想換9700? OK架, 今次令小弟對LG改觀左
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: LG 55LA9700 (FALD, 4K, 被動3D)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。