buji 發表於 2014-2-10 16:43

兩萬其實都好好啦 我一皮多D搞掂哂
(Post76 Android 手機版送出)

Toro 發表於 2014-2-10 17:17

buji 發表於 2014-2-10 16:43 static/image/common/back.gif
兩萬其實都好好啦 我一皮多D搞掂哂

一萬多,可否參考下器材?

buji 發表於 2014-2-10 20:19

Toro 發表於 2014-2-10 17:17 static/image/common/back.gif
一萬多,可否參考下器材?

onkyo 828
energy takeclassic 5.0
energy esw c10
9月入

lamhokin 發表於 2014-2-11 01:41

原來2萬都只係僅僅夠入門{:6_192:}
我套野米連門都未入到{:6_203:}

steve6272003 發表於 2014-2-11 10:05

平有平玩,不過玩耐左就發覺自己的器材缺少甚麼,例如衛星喇叭會有箱聲、低頻不足等等問題…之後就走上升級不歸路了!

sunsun143 發表於 2014-2-11 10:06

lamhokin 發表於 2014-2-11 01:41 static/image/common/back.gif
原來2萬都只係僅僅夠入門
我套野米連門都未入到

師兄,仲有線材方面都可以洗你一萬幾千架~ 睇戲多計吾好慳個十仔,有大冇壞12吋入門野都夠晒你打心口~

sunsun143 發表於 2014-2-11 10:11

sunsun143 發表於 2014-2-11 10:06 static/image/common/back.gif
師兄,仲有線材方面都可以洗你一萬幾千架~ 睇戲多計吾好慳個十仔,有大冇壞12吋入門野都夠晒你打心口~
( ...

還有哦,入得黎lei度,你套入門野好快就覺得吾夠架啦,一路upgrade上去,吾好買d冷門野,好難放返出去~ kefis the bestchoice周圍都有得試

sunsun143 發表於 2014-2-11 10:20

有冇睇過 (您的家庭影院), 他們都話自己的器材是普通野ja, 又前級,又後級,又103d...

Toro 發表於 2014-2-11 10:41

係囉係囉!個個係度放毒,樣樣都想換{:1_343:}
不過一計起錢,原來是夢{:1_331:}

sunsun143 發表於 2014-2-11 11:02

Toro 發表於 2014-2-11 10:41 static/image/common/back.gif
係囉係囉!個個係度放毒,樣樣都想換
不過一計起錢,原來是夢

買部靚少少既amp先,入門amp 同高階d 既amp 推返同一對入門喇叭,感覺係兩回事黎架,可以發揮得更好~ 新仔大忌,千萬唔好俾sales動搖,你睇中邊部就叫佢試邊部,信自己隻耳仔放心一樣野,就算你買既野點入門,都會好過套裝機
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 新手上路,請指教一下

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。