guppyguppyguppy 發表於 2014-1-5 19:46

Andykong 發表於 2014-1-5 19:44 static/image/common/back.gif
AK120 Titan 唔駛debug, 啱晒特工師兄!

萬幾銀,無錢{:6_192:}

CosmicHolyGhost 發表於 2014-1-5 19:50

Andykong 發表於 2014-1-5 19:38 static/image/common/back.gif
我用緊DX50 和DX100, 所以對 iBasso 都唔算陌生, 對佢調音都buy 架。

但呢部我反而無乜期待。 用 ...

師兄態度正確
不過小弟對五十仔很滿意
如果90定價許可應該會直衝
Calyx好似無line out應該會抱觀望態度

Andykong 發表於 2014-1-5 21:03

CosmicHolyGhost 發表於 2014-1-5 19:50 static/image/common/back.gif
師兄態度正確
不過小弟對五十仔很滿意
如果90定價許可應該會直衝

Carlyx M 想唔觀望都唔得啦!

我對50 仔都滿意, 但都想佢越來越好。{:1_351:}

Andykong 發表於 2014-1-5 21:15

guppyguppyguppy 發表於 2014-1-5 19:46 static/image/common/back.gif
萬幾銀,無錢

ZX1都小bud, 次選上啦!

CosmicHolyGhost 發表於 2014-1-5 21:19

Andykong 發表於 2014-1-5 21:15 static/image/common/back.gif

this one ......... both LO and PO are weak.......maybe good if you have high end CM... I give up loo....

jeffyw 發表於 2014-1-5 22:25

stevenyu2000 發表於 2014-1-5 18:25 static/image/common/back.gif
我要求好簡單, wav 唔使出 tag info, 就咁display file name and sort by filename 咪得

Wav 一向無期望有 ...

之前係ibasso club網頁都有提出過,可惜係無相關人士跟進~
我本身都係分好哂folder,想順序聽落去,尤其concert呢d將次序調亂哂會好影響....
希望下次update可以debug啦....

Andykong 發表於 2014-1-5 22:51

CosmicHolyGhost 發表於 2014-1-5 21:19 static/image/common/back.gif
this one ......... both LO and PO are weak.......maybe good if you have high end CM... I give up l ...

咁AK 直情無LO, 咪成條 line 都唔駛諗?咁師兄疊埋心水排隊一齊debug 啦!

guppyguppyguppy 發表於 2014-1-5 22:54

Andykong 發表於 2014-1-5 21:15 static/image/common/back.gif

ZX1 有得試未?

CosmicHolyGhost 發表於 2014-1-5 23:01

Andykong 發表於 2014-1-5 22:51 static/image/common/back.gif
咁AK 直情無LO, 咪成條 line 都唔駛諗?咁師兄疊埋心水排隊一齊debug 啦!

Hehehe, u are correct. AK is dead to me. I am a hardworking debugger. {:1_253:}

Andykong 發表於 2014-1-5 23:10

guppyguppyguppy 發表於 2014-1-5 22:54 static/image/common/back.gif
ZX1 有得試未?

我睇佢唔到喎!

套用師兄個套, 收咁貴連IEM 都推唔郁, 又無得插咭, 唔通呢個世界無其他機咩!
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: DX50 的 Play Sequence

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。