henryctw 發表於 2014-2-7 13:59

斯路 發表於 2014-2-7 04:07 static/image/common/back.gif
我都未試過,所以唔小心追住呀henry師兄黎問
但聽講而家有得試?

斯路兄,我響灣電試架,可能我成日幫襯,試乜卡都冇乜點托手睜{:8_374:}

jasonfoknxu 發表於 2014-2-8 18:30

我都買左啦,約 $4,500 入手,仲送一張 AMP 卡,好似話係 901 舊 amp 卡。{:6_193:}
不過原來冇 3.5 lineout 線跟,仲以為有...{:6_185:}
(Post76 Android 手機版送出)

jvicy 發表於 2014-2-8 18:52

jasonfoknxu 發表於 2014-2-8 18:30 static/image/common/back.gif
我都買左啦,約 $4,500 入手,仲送一張 AMP 卡,好似話係 901 舊 amp 卡。
不過原來冇 3.5 lineou ...

咁好啊...仲有AMP卡送{:6_195:}

keigo912 發表於 2014-2-8 21:04

jasonfoknxu 發表於 2014-2-8 18:30 static/image/common/back.gif
我都買左啦,約 $4,500 入手,仲送一張 AMP 卡,好似話係 901 舊 amp 卡。
不過原來冇 3.5 lineou ...

我送果張係經典卡咋。。{:1_254:}

jasonfoknxu 發表於 2014-2-8 21:19

keigo912 發表於 2014-2-8 21:04 static/image/common/back.gif
我送果張係經典卡咋。。

經典卡是必跟的,另外還加送一張 AD8397 AMP 卡{:6_193:}

keigo912 發表於 2014-2-9 00:20

jasonfoknxu 發表於 2014-2-8 21:19 static/image/common/back.gif
經典卡是必跟的,另外還加送一張 AD8397 AMP 卡

http://i1307.photobucket.com/albums/s582/keigo912/sell/th_DSC_0861_zpsdpgha8a6.JPG

師兄,請問係咪而張?

jasonfoknxu 發表於 2014-2-9 00:37

keigo912 發表於 2014-2-9 00:20 static/image/common/back.gif
師兄,請問係咪而張?

係,不過 QC 極差,卡上銅線圈上塊膠崩左小小(不過應該冇咩影響)~{:6_204:}

henryctw 發表於 2014-2-9 01:10

MIC, 係咁上下架喇

keigo912 發表於 2014-2-9 01:27

jasonfoknxu 發表於 2014-2-9 00:37 static/image/common/back.gif
係,不過 QC 極差,卡上銅線圈上塊膠崩左小小(不過應該冇咩影響)~
...

哦。。。

scene030112 發表於 2014-2-9 01:35

推425覺得點呀~?{:1_344:}
頁: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20
查看完整版本: HiFiMAN HM-802 分享文

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。