ph0381 發表於 2014-1-2 21:40

jasone_ti 發表於 2014-1-2 20:49 static/image/common/back.gif
muffy師兄點解會推依對比用4單既朋友呢?

因為我好似唔太睇到個關係...

可能系希望逐步升級...? {:8_386:}

Drunnktroop 發表於 2014-1-2 21:41

muffy 發表於 2014-1-2 10:20 static/image/common/back.gif
呢對我會推介俾朋友呀, 亦都有兩三個朋友中左招~~

UE900定W4R定IM04
UE11定JH11定Stage 4

ph0381 發表於 2014-1-2 21:42

jimmy 發表於 2014-1-2 15:19 static/image/common/back.gif
要等下次特價啦

儲定錢差不多{:6_191:}

muffy 發表於 2014-1-2 22:49

CosmicHolyGhost 發表於 2014-1-2 20:02 static/image/common/back.gif
Gain control只会控制PO, 如果唔衝我会用high gain可能習慣了
你LO隻Opamp有無改埋AD8620?我未 ...

改晒啦

muffy 發表於 2014-1-2 22:51

jasone_ti 發表於 2014-1-2 20:49 static/image/common/back.gif
muffy師兄點解會推依對比用4單既朋友呢?

因為我好似唔太睇到個關係...

Jason 兄回我既post係小弟既光榮!!

無呀因為多一個單元哇哈哈哈

講笑, 因為我覺得聽開4單既再聽呢對可能會有驚喜
再加上而家有代理有demo, 一試無壞
順便可以拆我招牌哈哈哈哈

muffy 發表於 2014-1-2 22:52

Drunnktroop 發表於 2014-1-2 21:41 static/image/common/back.gif
UE900定W4R定IM04
UE11定JH11定Stage 4

未聽過im04
W4r我覺得好過ue900

至於cm我無錢玩...要等其他師兄幫你啦

Drunnktroop 發表於 2014-1-2 23:37

muffy 發表於 2014-1-2 22:52 static/image/common/back.gif
未聽過im04
W4r我覺得好過ue900

我問既係,你想推呢對野俾乜鬼四單用家
UE900 User?
W4R User?
JH11 User?
UE11 User?

tommy852 發表於 2014-1-3 00:16

Drunnktroop 發表於 2014-1-2 23:37 static/image/common/back.gif
我問既係,你想推呢對野俾乜鬼四單用家
UE900 User?
W4R User?

cm同iem無得比
一般黎講 w4r ue900

muffy 發表於 2014-1-3 09:16

樓上有師兄答左啦

用開UE900/W4R既朋友們, 相信呢對5.0可以俾到驚喜你地!

CosmicHolyGhost 發表於 2014-1-3 12:12

muffy 發表於 2014-1-2 22:49 static/image/common/back.gif
改晒啦

Based on my understanding, there are two opamps that can be replaced i.e. one for LO and one for PO. I have only modified the PO opamp. I would like to know how the LO opamp will change the SS after the mod when using it as a LO transport.

Anyway, X5 is just around the corner....onward....
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: 特工第八發 – 超細的神秘5單元耳機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。