titus614 發表於 2013-12-6 22:51

2013年最後一次upgrade...

本來唸住年尾買個CD盤獎勵自己⋯唔知點解會變咗呢幾盒嘢 !{:8_368:}

(為咗月中一個重要Event做足準備⋯{:8_403:} )

teddyng637 發表於 2013-12-7 11:26

Good !!! {:6_195:}{:6_195:}

HOHOHO 發表於 2013-12-7 19:02

very large size
how much?

rlwk2009 發表於 2013-12-7 19:55

恭喜哂,咁撟我都upgrade D 嘢獎勵自己{:6_134:}

titus614 發表於 2013-12-8 01:01

rlwk2009 發表於 2013-12-7 19:55 static/image/common/back.gif
恭喜哂,咁撟我都upgrade D 嘢獎勵自己

我只係放咗小小白 & extender 1.4x III 先入小白& extender 2.0x II
今日試咗小白影人像論對焦速度同埋散景喺變焦鏡嚟講真係收貨喇⋯(不過唔方便post出嚟⋯因為model係我家姐畢業相 !而且我又唔覺好重;同5D mark III既BODY好夾好Balance !!

WALL 發表於 2013-12-8 01:22

小小白{:6_193:}

rlwk2009 發表於 2013-12-8 09:29

titus614 發表於 2013-12-8 01:01 static/image/common/back.gif
我只係放咗小小白 & extender 1.4x III 先入小白& extender 2.0x II
今日試咗小白影人像論對焦速度同埋 ...

不過,點解唔入 2X3代,入2代嘅{:6_141:}

titus614 發表於 2013-12-8 11:54

rlwk2009 發表於 2013-12-8 09:29 static/image/common/back.gif
不過,點解唔入 2X3代,入2代嘅

因為呢隻Extender 2x 我其實好少用到⋯而且我搭朋友喺日本水貨二代比三代平好多{:6_193:}

Let-Go 發表於 2013-12-9 12:10

titus614 發表於 2013-12-8 01:01 static/image/common/back.gif
今日試咗小白影人像論對焦速度同埋 ...

GREAT SET
how much is the whole set now?
{:6_193:}

I use Nikon d7100 + 16~85 + Tamron 70~200

titus614 發表於 2013-12-9 19:41

Let-Go 發表於 2013-12-9 12:10 static/image/common/back.gif
GREAT SET
how much is the whole set now?

PM凸⋯
頁: [1] 2
查看完整版本: 2013年最後一次upgrade...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。