petergood 發表於 2013-10-14 22:12

好唔好走佬?

講毒, 你哋真係唔夠肥仔毒.今日又去高記搵肥仔傾計, 佢拎咗條WW PLATIMUM訊號綫出嚟,

佢話哩條嘢拍得住人哋萬幾銀一條果D,
我話有冇咁堅呀?
佢話唔信你拎返去試, 試過唔啱攞返嚟.
我話我試過唔啱實攞返嚟鬧你, 試過啱我就走佬, 唔返嚟嘞.
佢話如果幾千蚊我都睇錯人, 我認輸囉
我話你俾多D時間我, 我要慢慢試
佢話冇問題

我出門時同佢講, 我估你會贏.

你話佢咁放毒法, 有乜辦法唔HIGH嘢?

keke323 發表於 2013-10-14 22:15

WW PLATIMUM 咁毒 {:8_369:}

keekee 發表於 2013-10-14 22:31

咩搞d咁野,ching買定船飛走啦{:6_192:}

gikifk 發表於 2013-10-14 22:36

睇黎唔係甘貴,就算贏師兄都有錢比,應該唔會走路

wai.com 發表於 2013-10-14 22:36

咁你都要打完報告先走佬ok{:6_191:}

gikifk 發表於 2013-10-14 22:38

wai.com 發表於 2013-10-14 22:36 static/image/common/back.gif
咁你都要打完報告先走佬ok

唔知幾時放毒{:6_205:}

fmk888 發表於 2013-10-14 22:42

呢招真高
(Post76 Android 手機版送出)

plnl88 發表於 2013-10-15 00:07

而家連 PE 都有散線賣?{:6_141:}

linchuen 發表於 2013-10-15 00:39

呢條應該係老二,不是老大。不過都夠死{:6_220:} 個高超正,密度又係離哂譜{:6_185:}

chuwing 發表於 2013-10-15 08:45

Ching....便宜莫貪呀!最後大出血果個咪又係你{:8_365:} !
我幾次問代理借屎番去玩;最後咪又要曬{:8_399:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 好唔好走佬?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。