keke323 發表於 2013-10-1 20:52

plnl88 發表於 2013-10-1 20:45 static/image/common/back.gif
似樣 D 的 2CH 線大多 4 千起跳。
ISIS 算平了。

不過以佢個牌子一向都係貴野黎 {:6_201:}

plnl88 發表於 2013-10-1 22:02

keke323 發表於 2013-10-1 20:52 static/image/common/back.gif
不過以佢個牌子一向都係貴野黎

所以,三千八,有追著想聽的能力算好抵了。

hintel 發表於 2013-10-1 22:22

煲好器材先, 等自己知道欠缺什麼,之後先在線材下功夫

alpinweissM 發表於 2013-10-1 23:36

plnl88 發表於 2013-10-1 20:45 static/image/common/back.gif
似樣 D 的 2CH 線大多 4 千起跳。
ISIS 算平了。

我都想見識下條ISIS

plnl88 發表於 2013-10-1 23:45

alpinweissM 發表於 2013-10-1 23:36 static/image/common/back.gif
我都想見識下條ISIS

到時睇下還左未。

alpinweissM 發表於 2013-10-1 23:58

plnl88 發表於 2013-10-1 23:45 static/image/common/back.gif
到時睇下還左未。

{:6_162:} {:6_182:}

YYSKY 發表於 2013-10-2 00:21

alpinweissM 發表於 2013-10-1 18:12 static/image/common/back.gif
要聲好,買752啦,比105平D
再唔係103加屎都係平靚正之選
亦有師兄話55都唔差 ...

我係55轉去9700的,15個月咪一樣壞,Panel Display黑哂,易壞唔係飛仔獨有架,

之前初哥唔識野以為好掂,聽落欠啲野又唔識形容,一轉9700一開機,頂,咁Q垃圾架輸九條街,放入房用都覺佢阻住。
睇番我以前啲post就明,

我又唔覺佢的控制遲純喎,panel 面啲制我係唔㩒的,咁至歷久常新。

louis001 發表於 2013-10-2 11:14

buji 發表於 2013-9-30 18:49 static/image/common/back.gif
升級 我應該升邊樣先?

真係諗住升 換對好少少既前置會好的 傑仕睇戲ok 但聽歌一般
我喇叭牌字唔係識好多 個人聽過 安記夾kef 同dali 唔係太差

louis001 發表於 2013-10-2 11:20

buji 發表於 2013-10-1 16:31 static/image/common/back.gif
9700同105原來差好遠價錢。。。。小弟剛入門唔識世界。。。咁9700同105相差左咩?本人只要求聲好 畫方面普 ...

咁如果睇戲多 演唱會唔多 103都ok 價錢 4k 多的 如果想聽埋歌 我會建議 751 價錢約6k
師兄或者可以參考下 105差唔多1皮 又真係貴左少少我個人認為 {:6_136:}

louis001 發表於 2013-10-2 11:22

keke323 發表於 2013-10-1 20:43 static/image/common/back.gif
又係得個睇字

咁講價錢同表現 我覺得佢抵過 ww 個晚我都在場 {:6_138:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7
查看完整版本: 電源線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。