samuel8892000 發表於 2013-9-11 12:02

eddielck 發表於 2013-9-11 11:25 static/image/common/back.gif
噚晚又係成10點幾先返到屋企, 結果只係有時間插晒D線同開左部機入個MENU睇下咋, 連收音咪都唔敢插住, 費事 ...

都要顧及家人感受嘅.

malretep 發表於 2013-9-11 12:41

eddielck 發表於 2013-9-11 11:25
噚晚又係成10點幾先返到屋企, 結果只係有時間插晒D線同開左部機入個MENU睇下咋, 連收音咪都唔敢插住, 費事 ...

我都係一樣。比老細“小“

andychan1130 發表於 2013-9-11 13:06

昨晚用-40db 試MJ MTV,太太在 lift 口已聽到boom boom 聲

eddielck 發表於 2013-9-11 14:48

唔顧佢地感受, 我諗即刻就有二手751R放喇......{:6_136:}

malretep 發表於 2013-9-11 19:49

andychan1130 發表於 2013-9-11 13:06 static/image/common/back.gif
昨晚用-40db 試MJ MTV,太太在 lift 口已聽到boom boom 聲

我聽-50都小小聲.做男人做係細細聲好{:1_332:}
如果唔係無新玩具啦{:8_401:} {:8_385:}

andyleung66 發表於 2013-9-11 22:51

malretep 發表於 2013-9-11 19:49 static/image/common/back.gif
我聽-50都小小聲.做男人做係細細聲好
如果唔係無新玩具啦   ...

{:9_404:} {:9_404:} {:9_404:}

ming2002 發表於 2013-9-12 07:55

我可能開始撞聾,一般開到-20 {:6_123:}

eddielck 發表於 2013-9-12 11:41

屋企人開到我部電視個喇叭拆晒都唔大機, 但係一到我開AMP睇戲, 未入到MENU就已經俾人話緊......

malretep 發表於 2013-9-12 19:46

eddielck 發表於 2013-9-12 11:41
屋企人開到我部電視個喇叭拆晒都唔大機, 但係一到我開AMP睇戲, 未入到MENU就已經俾人話緊...... ...

男人之苦。。cry....

steveau 發表於 2013-9-13 05:46

唔知地庫而家賣幾銀
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
查看完整版本: 終於都係溝鬼妹 (CA 751R)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。