danny-2000 發表於 2013-9-7 10:15

師兄加油,加油76全體人員參你!{:6_236:}
祝阿B 快高長大,身體健康!{:6_193:}

david1503 發表於 2013-9-7 11:14

Stanley5387 發表於 2013-9-6 20:52 static/image/common/back.gif
好想問句樓主,平時睇戲開 subwoofer 嗰陣, 啲重低音聲效會唔會嚇親倉鼠仔呢?...

個隻係刺蝟,不過佢唔會理。反而隻柴犬就有D驚。但都聽慣左LU。
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTBE4kvZa6eP8NVyxJgSW7wb4XNuY9CnFiqDZ86R5VE5DXEQS6z

david1503 發表於 2013-9-7 11:17

keke323 發表於 2013-9-6 21:53 static/image/common/back.gif
ching 個電視櫃會唔會有機會換
如果會換返個無咁闊既應該有機會遷就到...

一直想換,但諗到唔環保。而且隻電視櫃係紅蘋果,有質有盛意,覺得唔要佢唔公平。

jeremymak 發表於 2013-9-7 11:47

david1503 發表於 2013-9-7 11:17 static/image/common/back.gif
一直想換,但諗到唔環保。而且隻電視櫃係紅蘋果,有質有盛意,覺得唔要佢唔公平。 ...

sold yr jl{:6_143:}

Stanley5387 發表於 2013-9-7 13:10

david1503 發表於 2013-9-7 11:14 static/image/common/back.gif
個隻係刺蝟,不過佢唔會理。反而隻柴犬就有D驚。但都聽慣左LU。

Your hedgehog is so cutie! {:6_189:}

bigair 發表於 2013-9-7 13:42

BB可以由細陪養佢中意音樂,開細聲d就好啦,驚破壞,可以做亞加力膠保護

AMENFUNG 發表於 2013-9-7 19:29

C兄!
身同感受!{:1_247:}
禾六年前都同你一樣,新生命來到,想放棄所有器材
想真D於是B不動AV不動,後來漸漸成長{:6_189:}
已經同我D器材融為一體,暫時只係卡通片
已往,現在,任何器材都冇攪爛過,
佢重話好震撼Wo!{:6_204:}

thomas449 發表於 2013-9-7 21:53

{:8_390:} 千其唔好賣,我當年囡囡出世都一路有玩,音響同投投仲同佢一路成長{:8_388:} 身教,佢一路陪伴我同囡囡{:8_403:} 聽歌睇戲{:8_394:} 佢就唔會搞或毀壞你器材,你唔教佢就話佢有危險{:8_366:} 千其唔好學現在啲非常父母{:8_381:} 將責任推比人{:8_362:} 我囡囡現在已讀中學已自己識用我啲器材仲叻過我太太{:8_392:} 比心去教下一代吧,與他\她BB一起學習成長{:8_387:}

andylau.com 發表於 2013-9-7 22:56

david1503 發表於 2013-9-7 11:17 static/image/common/back.gif
一直想換,但諗到唔環保。而且隻電視櫃係紅蘋果,有質有盛意,覺得唔要佢唔公平。 ...

紅蘋果係好野, 我好多家私/衣櫃都係用佢.....{:6_193:}

CHING可以先將大件音響器材存放迷你倉, 等BB大D, 或第時搬屋後就可以拎返出嚟啦.....

不過, 我個囡由佢出世到而家3歲幾我都照玩AV, 最多BB個時細聲D, 而家大了都冇問題照爆可也!!! {:6_235:}

thomas449 發表於 2013-9-8 00:27

andylau.com 發表於 2013-9-7 22:56 static/image/common/back.gif
紅蘋果係好野, 我好多家私/衣櫃都係用佢.....

CHING可以先將大件音響器材存放迷你倉, 等BB大D ...

{:9_434:} {:1_330:} {:6_193:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: 新居好迫,心痕想清袋賣家當…

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。