chhanthony 發表於 2013-9-6 17:50

你對前置重放得闊過我,已經比好多人好
換咗個櫃佢就可以放隻JL110啦

fmk888 發表於 2013-9-6 17:51

康城?
(Post76 Android 手機版送出)

chhanthony 發表於 2013-9-6 17:52

重有,到你個BB出咗世,你有排無得玩

samuel8892000 發表於 2013-9-6 17:54

samuel8892000 發表於 2013-9-6 17:40 static/image/common/back.gif
香港房屋政策失敗.很明白師兄心情.

多謝加分 我明年租約到期 都唔知會唔會瘋狂加租或被迫遷. 總之慘!

david1503 發表於 2013-9-6 17:55

fmk888 發表於 2013-9-6 17:51 static/image/common/back.gif
康城?
(Post76 Android 手機版送出)

yes{:6_203:}

david1503 發表於 2013-9-6 17:56

chhanthony 發表於 2013-9-6 17:52 static/image/common/back.gif
重有,到你個BB出咗世,你有排無得玩

所以買2.0播音樂俾佢聽{:6_210:}

ykluk 發表於 2013-9-6 17:57

唔怪得唔見咗你一排, 原來你比人迫遷咁慘.....{:6_128:}

其實各CHING提議真係唔錯, 換櫃係最好選擇, 你咁辛苦搵到啱你聽既嘢, 又賣晒又換晒又要重頭煲過, 最重要係你套嘢應該未煲完.....{:6_129:}

咁啦, 見你咁慘, 又有BB出世做老豆又要照顧路飛, 隻JL我幫你煲住先, 等你有錢買樓我再還比你啦~~!! {:9_430:}

samuel8892000 發表於 2013-9-6 18:00

ykluk 發表於 2013-9-6 17:57 static/image/common/back.gif
唔怪得唔見咗你一排, 原來你比人迫遷咁慘.....

其實各CHING提議真係唔錯, 換櫃係最好選擇, 你咁 ...

C兄 你好嘢{:1_351:}

Jackiewakusome 發表於 2013-9-6 18:00

老婆有孕,但要郁动家私搬家,可能对小朋友有影响,勿话我迷信。{:1_346:}

david1503 發表於 2013-9-6 18:03

ykluk 發表於 2013-9-6 17:57 static/image/common/back.gif
唔怪得唔見咗你一排, 原來你比人迫遷咁慘.....

其實各CHING提議真係唔錯, 換櫃係最好選擇, 你咁 ...

點好意思麻煩到陸爺你,辛苦到你就唔好!{:6_128:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 新居好迫,心痕想清袋賣家當…

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。