Rakehell 發表於 2013-8-28 22:45

乜野事 ?! 626 成條街都減價 ~

而家 MK 都係做緊 $4580 (照價再減 $4100 - $4380) . 有冇人知乜野事 ??? 上個月都仲做緊 $4680 (口講)

真係唔知好彩定唔好彩 , 諗住入手架啦 , 而家真係要問下 CHing 意見先.

我 Klipsch 前中+ Nanosat 後 , 睇戲打機先決 ... 入門價位....
Denon X2000 / Onkyo NR-626 / Yamaha RX-V675 .... 邊隻穩陣D ? (我試聽過 , 因為無得 AB , 喇叭又唔同, 其實無乜感覺)

Thanks Chingssss ~~~

gikifk 發表於 2013-8-28 22:51

可能大貨到,所以大減價

gikifk 發表於 2013-8-28 22:52

出年3---4月仲平呀!

danny-2000 發表於 2013-8-28 23:00

Denon X2000 --------低音勁!
Onkyo NR-626--------包圍好!
Yamaha RX-V675---音樂感強!
純屬個人意見!

danny-2000 發表於 2013-8-28 23:14

gikifk 發表於 2013-8-28 22:51 static/image/common/back.gif
可能大貨到,所以大減價

因日圓大跌!

mantam121 發表於 2013-8-29 00:33

有得平又吾中意,{:8_390:},快d去馬啦.{:6_142:}

Rakehell 發表於 2013-8-29 01:13

mantam121 發表於 2013-8-29 00:33 static/image/common/back.gif
有得平又吾中意,,快d去馬啦.

Thanks Chingssss ~

哈哈 , 你知啦 , 乜都唔識所以乜都想知下姐 ~~~

等我 weekend 去馬先 ~ Kekeke ~~~

umbananapats 發表於 2013-8-29 01:44

月頭果陣去過11樓睇佢已經話4380,不過心大心細最後無入手。。。

kobejacky2 發表於 2013-8-29 01:57

見意ching睇戲多用denon好d爆得d,
同埋onkyo果d入門型號成日有好多問題
我用緊609,佢推個中置人聲細到聽5到,
背景聲就很大聲,就算到了一些對話的情節也一樣
(5g係咪onkyo特性)因用了很多方法也不能解決
以上只是個人意見講錯5好打我

肥仔樂 發表於 2013-8-29 08:59

中置問題..中置加大多少音壓, 唔好信晒個AUTO TUNE~

另626 都第二水..再平是正常的
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 乜野事 ?! 626 成條街都減價 ~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。