chung190030 發表於 2013-8-29 09:13

入門機黎講,onkyo算係好平均同好足料!
至於你話睇戲打機先決,最重要都係隻十仔!

keke323 發表於 2013-8-29 10:10

其實都唔出奇......話晒都出左一段時間 {:6_176:}

malretep 發表於 2013-8-29 13:09

肥仔樂 發表於 2013-8-29 08:59
中置問題..中置加大多少音壓, 唔好信晒個AUTO TUNE~

另626 都第二水..再平是正常的 ...

同意,auto之後要用音壓計再set.
我508時都係要每channel setting,和set 距離。

samuel8892000 發表於 2013-8-29 13:19

未買 勸你唔好買 好快你就唔滿意.我以前用609推Klipsch係冇力嘅.佢有THX認証.626沒有 可以想像.

肥仔樂 發表於 2013-8-29 13:22

6係 一向都係平平地等你買左..又無pre-out..之後你有要求就換啦....哈哈

giseegoobi 發表於 2013-8-29 13:34

謝謝師兄情報

肥仔樂 發表於 2013-8-29 13:51

我諗起我第一部AV AMP係 NR-600.... 身同感受...哈哈

samuel8892000 發表於 2013-8-30 12:53

626 沒有Pre out 不能換电源線 完全沒有升级空間.入門机跌價很快.

kenmok 發表於 2013-8-30 15:48

kobejacky2 發表於 2013-8-29 01:57 static/image/common/back.gif
見意ching睇戲多用denon好d爆得d,
同埋onkyo果d入門型號成日有好多問題
我用緊609,佢推個中置人聲細到聽5 ...

“睇戲多用denon好d爆得d”
以前就係... 依家?唉... 慘不忍睹。{:6_194:}
連我呢類忠實龍友,家陣都唔會介紹朋友用呢一、兩期嘅貨。上一次叫合格見得下人,已經係4311 果一代... {:6_146:}
(Post76 Android 手機版送出)

louis001 發表於 2013-8-30 16:31

kobejacky2 發表於 2013-8-29 01:57 static/image/common/back.gif
見意ching睇戲多用denon好d爆得d,
同埋onkyo果d入門型號成日有好多問題
我用緊609,佢推個中置人聲細到聽5 ...

師兄用609 推 B&W {:6_121:}
不過 609特性係 要將中置 同後置 DB 較大的 咁個連貫性會出返好多架{:6_182:}
我以前玩609 都玩得好開心 所以呢部係安記6系黎講 真係算係一部好機黎 {:6_193:}
最少佢留俾我既回憶 都係美好既 重記得當日上我度收機既師兄都話 估唔到入門機都可以咁好聲 {:6_176:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 乜野事 ?! 626 成條街都減價 ~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。