yuppi 發表於 2013-8-22 11:58

好多時出呢類 post 其他 ching 都會叫你用番佢地用開既牌子...

80%睇戲 20%聽歌, 如果吾要 4K, $20k 樓下:

7.1~11.2: ONKYO 5010

5.1~7.1 Anthem 700

如果要 4k:

Yamaha 3030

david1503 發表於 2013-8-22 12:15

mistaleung 發表於 2013-8-22 11:34 static/image/common/back.gif
不過見最近無咩人推介pioneer, 同埋轉新款又無咩大改良.

所以先諗住轉會.不過依家86真係good deal {:1 ...

師兄,而家86係咩價錢?{:6_143:}

yuppi 發表於 2013-8-22 12:17

david1503 發表於 2013-8-22 12:15 static/image/common/back.gif
師兄,而家86係咩價錢?

你用 Mezzo 6 就吾好諗 86 啦, 咁配法只會又濛又吵耳...

frankpoon 發表於 2013-8-22 12:22

我係Denon 2807 >>> Pioneer LX73 >>> ???
已經過85,86 忍手唔換, 不停為73增值, 甘換唔換好呢?

諗緊轉會onkyo. 我都聽講CA751R, 但有咩特別過人之處呢?

david1503 發表於 2013-8-22 12:22

yuppi 發表於 2013-8-22 12:17 static/image/common/back.gif
你用 Mezzo 6 就吾好諗 86 啦, 咁配法只會又濛又吵耳...

好啦咁唔試啦!{:6_128:}

係呀,而家開始搵線搵int amp了

yuppi 發表於 2013-8-22 12:24

david1503 發表於 2013-8-22 12:22 static/image/common/back.gif
好啦咁唔試啦!

係呀,而家開始搵線搵int amp了

Mordaunt Short 配馬仔 or ONKYO or 劍橋

david1503 發表於 2013-8-22 12:29

yuppi 發表於 2013-8-22 12:24 static/image/common/back.gif
Mordaunt Short 配馬仔 or ONKYO or 劍橋

我聽完krell,我覺得對我黎講太bright且有點硬聲,我而家system我已覺得bright,所以想中和一下。

yuppi 發表於 2013-8-22 12:37

david1503 發表於 2013-8-22 12:29 static/image/common/back.gif
我聽完krell,我覺得對我黎講太bright且有點硬聲,我而家system我已覺得bright,所以想中和一下。 ...

睇下有咩相同:

Q5A9LOUUeeY#t=10

C2oiOj2UA-Q

mistaleung 發表於 2013-8-22 12:53

yuppi 發表於 2013-8-22 11:58 static/image/common/back.gif
好多時出呢類 post 其他 ching 都會叫你用番佢地用開既牌子...

80%睇戲 20%聽歌, 如果吾要 4K, $20k 樓下: ...

Thanks

4k係咪指bypass?

如果我部blu ray 直入電視 係咪唔需要4k?

david1503 發表於 2013-8-22 13:14

yuppi 發表於 2013-8-22 12:37 static/image/common/back.gif
睇下有咩相同:

haha光頭哥又出場!

我想搵有av bypass的int amp,除左krell,yuppi兄你意思係ca的int amp都能夾mezzo?
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 暑假想換新AMP 20K內

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。