Lester 發表於 2013-8-8 09:10

lokman886 發表於 2013-8-8 07:42
兄分析後同我想法一樣。

我用2020力水唔得,所以加後級,解決問題,而家鞭

Y記夾咩後級好?我都想加

lokman886 發表於 2013-8-8 09:41

因價錢問題,我用天逸5250se         250w*5

giseegoobi 發表於 2013-8-8 11:09

恭喜師兄!有新玩具!你對spk + 對老麥amp 仲夠引wo

jason1822 發表於 2013-8-8 11:58

正 {:6_212:}

chhanthony 發表於 2013-8-8 12:01

好想嚟,可惜走唔甩

alice72714 發表於 2013-8-8 12:32

lokman886 發表於 2013-8-8 09:41 static/image/common/back.gif
因價錢問題,我用天逸5250se         250w*5

CHING 我對天逸都有興趣,請問是否有力 和聲底會不會很粗? THX!   

MingSir 發表於 2013-8-8 12:49

天逸 = Winner ?

dd88 發表於 2013-8-8 14:05

chhanthony 發表於 2013-8-8 12:01 static/image/common/back.gif
好想嚟,可惜走唔甩

ching吾來得係我大損失{:6_137:}

Lester 發表於 2013-8-8 14:13

lokman886 發表於 2013-8-8 09:41 static/image/common/back.gif

我而家用2ch amp 來推前置, 部1067 只係用來推四隻細喇叭加中置,
但都覺吾夠力, 估計係中置大食, 如果我加多隻單春比中置, 1067 只推四隻細喇叭你估有無so ?

lokman886 發表於 2013-8-8 20:31

天逸 = Winner

對...........
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: 開箱轉會

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。