bensoncfmak 發表於 2013-8-4 00:39

cmlee 發表於 2013-8-4 00:10 static/image/common/back.gif
師兄.你重有冇銀線?

有就好似xxijixx 師兄咁.

我都覺得水線用銅算!

xxijixx 發表於 2013-8-4 01:08

cmlee 發表於 2013-8-4 00:04 static/image/common/back.gif
xxijixx 兄.你唔係有AV amp 咩?

點解用105份7.1嘅?

順手姐,我都係見人咁改咪照抄{:6_136:}

但試過插番原裝果條係有分別

cmlee 發表於 2013-8-4 01:11

xxijixx 發表於 2013-8-4 01:08 static/image/common/back.gif
順手姐,我都係見人咁改咪照抄

但試過插番原裝果條係有分別

但係你用hdmi出av amp?

xxijixx 發表於 2013-8-4 01:16

cmlee 發表於 2013-8-4 00:10 static/image/common/back.gif
師兄.你重有冇銀線?

有就好似xxijixx 師兄咁.

買得一尺,叧外果六吋換左落拖板度用哂{:6_180:}

cmlee 發表於 2013-8-4 01:22

xxijixx 發表於 2013-8-4 01:16 static/image/common/back.gif
買得一尺,叧外果六吋換左落拖板度用哂

我頭先同benson師兄講{:6_199:}

你都改左啦.{:6_193:}

我叫佢學你咁改{:6_243:}

xxijixx 發表於 2013-8-4 01:24

cmlee 發表於 2013-8-4 01:11 static/image/common/back.gif
但係你用hdmi出av amp?

係呀!

bensoncfmak 發表於 2013-8-7 11:14

呢幾日都去SSP揾FUSE座,有朋友見過鍍銠FUSE座,但真係千方百計都揾唔到,自己又試下改埋FUSE座

修埋啲錫,唔好咁肉酸

未改

己加鉑金FUSE
原圧機
改ICE座 &銀線
改鉑金FUSE ICE座 & 銀線

samuel8892000 發表於 2013-8-7 11:36

bensoncfmak 發表於 2013-8-7 11:14 static/image/common/back.gif
呢幾日都去SSP揾FUSE座,有朋友見過鍍銠FUSE座,但真係千方百計都揾唔到,自己又試下改埋FUSE座

師兄 有冇試過粒屎两邊方向.好似改屎冇換ice座及接線效果咁大.{:1_342:}

keke323 發表於 2013-8-7 12:07

應該要改改方向 {:6_175:}

keke323 發表於 2013-8-7 12:09

samuel8892000 發表於 2013-8-7 11:36 static/image/common/back.gif
師兄 有冇試過粒屎两邊方向.好似改屎冇換ice座及接線效果咁大.

似係方向問題 {:6_175:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
查看完整版本: OPPO 105試改,更新(P.10)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。