alice72714 發表於 2013-7-27 11:36

mantam121 發表於 2013-7-27 10:31 static/image/common/back.gif
113 好有興趣

歡迎!

alex318tik 發表於 2013-7-27 12:41

alice72714 發表於 2013-7-27 00:15 static/image/common/back.gif
CHING,吾介意小弟器材差,可再次上來慢慢試113?

113我都想聽聽{:6_162:}

alice72714 發表於 2013-7-27 12:45

alex318tik 發表於 2013-7-27 12:41 static/image/common/back.gif
113我都想聽聽

歡迎!{:6_190:}

alex318tik 發表於 2013-7-27 12:53

alice72714 發表於 2013-7-27 12:45 static/image/common/back.gif
歡迎!

因昨晚上 Edmond師兄度聽巳感受至110的威力{:6_157:}

Einstein 發表於 2013-7-27 14:34

calvincjsa 發表於 2013-7-26 23:12 static/image/common/back.gif
愛兄,你錯啦,唔係猛龍唔過江,我有時間都會黎睇你表演

剛這2天又有多位師兄看完我地post後, 由原本誤以為正面向Subwoofer Phase set 0 ?, 而家找到G點la(佢話270度){:6_236:}
,
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=164407&extra=&page=1

內文:

Ching ~ 照你既方法,小弟已找出正確既sub phase,原來係270度左右!

我只係download ching 比我個post 既 80hz 音頻檔黎播,phase 0 聲係右邊好遠,phase 180 近番皇帝位既右邊,但未能包圍皇帝位,phase 270左右就可以包圍皇帝位同埋係畫面既正前方,set 完之後再用演唱會試,效果好好多,D包圍好正!
今晚會再試真D!

Einstein 發表於 2013-7-27 14:39

alex318tik 發表於 2013-7-27 12:53 static/image/common/back.gif
因昨晚上 Edmond師兄度聽巳感受至110的威力

我覺得JL唔"只"這樣...{:6_212:}

pac 發表於 2013-7-27 15:03

Einstein 發表於 2013-7-27 14:39 static/image/common/back.gif
我覺得JL唔"只"這樣...

愛兄:你要去edmond多一次了{:6_142:} ,

Einstein 發表於 2013-7-27 15:39

pac 發表於 2013-7-27 15:03 static/image/common/back.gif
愛兄:你要去edmond多一次了 ,

下...天水圍{:6_191:}

Einstein 發表於 2013-7-27 15:40

pac 發表於 2013-7-27 15:03 static/image/common/back.gif
愛兄:你要去edmond多一次了 ,

我估jer, JL 价貴ma....我唔識ka{:6_192:} 亂吹jer...可能個日JL嚮我腳前得2尺...唔慣{:6_204:} 所以一開始我就話D 起低頻唔舒服, 不過經pac大師調教後, 好得多了{:6_193:}

edlsang 發表於 2013-7-27 16:28

Einstein 發表於 2013-7-27 15:40 static/image/common/back.gif
我估jer, JL 价貴ma....我唔識ka 亂吹jer...可能個日JL嚮我腳前得2尺...唔慣 所以一開 ...

其實你吔走後 ,可能無咗人肉圍塲,連續兩天再聽低頻又好似過了火位.....|{:6_136:}
頁: 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42
查看完整版本: Edmond 暑假家訪 Open day

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。