fungl 發表於 2013-7-26 13:14

I think just different ppl like different taste...

fungl 發表於 2013-7-26 13:15

Einstein 發表於 2013-7-26 11:28 static/image/common/back.gif
叫大家自備sub仔都要黎

Good idea......................................but I will not bring...   {:6_174:}

pac 發表於 2013-7-26 13:43

Einstein 發表於 2013-7-25 09:52 static/image/common/back.gif
你昨晚問較sub仔phase

My old post:

愛兄:等我隻拾仔有著落,來我處示範及指導下{:6_162:}

pac 發表於 2013-7-26 16:28

giseegoobi 發表於 2013-7-25 10:43 static/image/common/back.gif
PAC 兄利害!高手!高眼!高耳!

咁咪好似外星人{:6_174:}

giseegoobi 發表於 2013-7-26 19:45

pac 发表于 2013-7-26 16:28static/image/common/back.gif
giseegoobi 發表於 2013-7-25 10:43      
PAC 兄利害!高手!高眼!高耳!
咁咪好似外星人...

仲要外星高人!超級撒亞人果隻!師兄家訪記得預我,過來學野!

pac 發表於 2013-7-26 20:04

giseegoobi 發表於 2013-7-26 19:45 static/image/common/back.gif
仲要外星高人!超級撒亞人果隻!師兄家訪記得預我,過來學野!

一定一定,但你帶防毒面具呀!因為我屋好多毒氣,唔止影音咁簡單{:6_174:}

Stanley5387 發表於 2013-7-26 20:15

pac 發表於 2013-7-26 16:28 static/image/common/back.gif
咁咪好似外星人

Pac 兄: 請問你家住邊區? 小弟其實都好想參加上次 Edmond C Hing 嘅家訪,但因為七月中到八月中工作非常忙碌,所以
無缘參予,但見你哋八月份可能再攪,今趟真係好想有機會跟Post 76 嘅一眾師兄學吓嘢,麻煩到時成團通知小弟一聲呀! {:6_195:}

pac 發表於 2013-7-26 20:39

Stanley5387 發表於 2013-7-26 20:15 static/image/common/back.gif
Pac 兄: 請問你家住邊區? 小弟其實都好想參加上次 Edmond C Hing 嘅家訪,但因為七月中到八月中工作非常 ...

76班人真系好毒架,你要小心D{:6_174:} 但我都要等隻拾仔,到時會出POST等大家報名,睇黎都要䦕三四場先滿足各位師兄喇

pac 發表於 2013-7-26 20:41

Stanley5387 發表於 2013-7-26 20:15 static/image/common/back.gif
Pac 兄: 請問你家住邊區? 小弟其實都好想參加上次 Edmond C Hing 嘅家訪,但因為七月中到八月中工作非常 ...

小弟家住靑龍頭

GlobalS8 發表於 2013-7-26 20:55

Edmond Ching,
唔知聽日有冇機會呢? 幾點都得㗎.
頁: 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38
查看完整版本: Edmond 暑假家訪 Open day

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。