pcromeo 發表於 2013-8-19 00:28

guppyguppyguppy 發表於 2013-8-18 23:41 static/image/common/back.gif
又唔會笑既
咁未煲好都已經好好聲
煲好果炸機, 真係見首不見尾

聲都未煲定, 小弟真係吾好意思攞出去毒朋友, 更加吾會去挑人機, 不過我自己一邊聽一邊就好enjoy,同人share 我會, 不過吾係現在, 聲定吾定, 係吾係衰聲期自己知掛!?{:6_211:}
我都係煲緊ma8 平衡 加ASG2, 兩樣都係超難煲, 不過我只可以講句越煲越正, 想快啲攞出去毒朋友就努力啲囉。。。{:6_142:}

(Post76 Android 手機版送出)

PCMM1 發表於 2013-8-19 09:53

jozifkwan 發表於 2013-8-18 23:38 static/image/common/back.gif
一講起MA8 + ASG2, 就

我對ASG2都係煲一排先咁再聽

聽友人那對
全closed bass port
低頻已經比IE800 少了
師兄你要繼續努力啊 {:6_210:}

PCMM1 發表於 2013-8-19 10:16

guppyguppyguppy 發表於 2013-8-18 00:05 static/image/common/back.gif
呢期不停拎住部MA8去毒朋友
反而仲俾我及朋友們一齊現到一D野
就是player真的要夾耳機

多謝師兄分享
師兄努力煲MA8加平衡咭{:6_210:}

我想過多排師兄這篇REVIEW又要更新改聽感 {:6_238:}

zakuboy 發表於 2013-8-19 20:26

今日拎咗部MA8去DXA試IE800,音樂感幾好,但立體感同弱音好似我現有组合好啲(MA8+Labkable Silver Shadow+Westone 4R),不過最後訂埋平衡卡。{:6_193:}

guppyguppyguppy 發表於 2013-8-20 00:01

zakuboy 發表於 2013-8-19 20:26 static/image/common/back.gif
今日拎咗部MA8去DXA試IE800,音樂感幾好,但立體感同弱音好似我現有组合好啲(MA8+Labkable Silver Shadow+Wes ...

DMA訂卡幾錢???

guppyguppyguppy 發表於 2013-8-20 00:03

PCMM1 發表於 2013-8-19 10:16 static/image/common/back.gif
多謝師兄分享
師兄努力煲MA8加平衡咭

咁先見得MA8的外星人潛力喎
呵呵, 我鋪定後路先
{:6_136:}

zakuboy 發表於 2013-8-20 00:45

好似16XX(要睇番單),俾咗$500訂。

punlaw1979 發表於 2013-8-20 13:43

入咗四十九間毒氣房,毒氣上頂!請問有冇師兄用MA8+TG334聲音如何?
小人訂了TG334張單還在大海飄過日本中有排都無得試又不幸毒發,又想
把PLAYER升級,現用SONY Z1000+UE10PRO,請各師兄给多少美沙蟲我
飲飲先!THX各位大俠

PCMM1 發表於 2013-8-20 15:10

punlaw1979 發表於 2013-8-20 13:43 static/image/common/back.gif
入咗四十九間毒氣房,毒氣上頂!請問有冇師兄用MA8+TG334聲音如何?
小人訂了TG334張單還在大海飄過日本中 ...

punlaw兄可以去DXA試下MA8加TG334的聲音如何
還可以試試用AK系列夾TG334
我想總有一款合punlaw兄心水 {:6_237:}

punlaw1979 發表於 2013-8-20 15:33

但本人袛是新手一名,還請師兄多多提点!用大机還可以,
耳機就…………THX!
頁: 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57
查看完整版本: [沒有箱開] 銅磚 HIFI-ET MA8

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。