goodabc2010 發表於 2014-4-1 15:18

jan2115 發表於 2014-4-1 14:37 static/image/common/back.gif
ching莫非你都用緊?佢低頻個下潛真系好出色,量就比一般銀線多d

有用過,低頻下潛方面的確幾好
量呢,我冇夾過其他銀線,就唔清楚啦
另外我覺得人聲會順左
喱條線算幾抵玩
同埋佢地服務幾好{:6_177:}

cy306 發表於 2014-4-3 11:54

師兄見你簽名都訂左V8, 小弟早兩日試完都訂左。師兄你對要訂幾耐?
我用緊MA8加平衡卡,吾知有冇邊間廠線有出3.5mm平衡頭尼?

goodabc2010 發表於 2014-4-3 13:00

cy306 發表於 2014-4-3 11:54 static/image/common/back.gif
師兄見你簽名都訂左V8, 小弟早兩日試完都訂左。師兄你對要訂幾耐?
我用緊MA8加平衡卡,吾知有冇邊間廠線有 ...

我o係代理度訂,幾耐就唔知啦{:6_138:}
平衡頭我唔清楚...我訂既線唔多亦冇乜留意{:6_136:}

cy306 發表於 2014-4-3 13:47

goodabc2010 發表於 2014-4-3 13:00 static/image/common/back.gif
我o係代理度訂,幾耐就唔知啦
平衡頭我唔清楚...我訂既線唔多亦冇乜留意...

I ordered from CP too. He said around 1 and half month. looking forward to receive my first C.M.

Lets share where our V8 arrived.

goodabc2010 發表於 2014-4-3 13:59

cy306 發表於 2014-4-3 13:47 static/image/common/back.gif
I ordered from CP too. He said around 1 and half month. looking forward to receive my first C.M.

...

我都係第一隻cm,唯有等下啦{:6_136:}
耳模我就整左嫁啦{:6_228:}

cy306 發表於 2014-4-4 18:46

想問一問HiFi Et 同Hifiman 個平衡頭是否一樣?因我想响外國訂條線佢個list 得Hifiman 4 pin TRRS選,想confirm 下,以免訂錯。吾該,吾該。

hongbee 發表於 2014-4-5 10:57

waionyip 發表於 2014-4-5 11:32

成地口水

onefung 發表於 2014-4-6 02:53

cy306 發表於 2014-4-4 18:46 static/image/common/back.gif
想問一問HiFi Et 同Hifiman 個平衡頭是否一樣?因我想响外國訂條線佢個list 得Hifiman 4 pin TRRS選,想con ...

HiFi Et 同Hifiman 901個平衡頭都是一樣{:6_142:}

jasone_ti 發表於 2014-4-6 03:19

來個溫馨提示,這樣求pm不行的喔{:6_194:}
知道的師兄其實是可以直接貼出店家的資料
對於求pm的留言先屏蔽了
感謝
頁: 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125
查看完整版本: [沒有箱開] 銅磚 HIFI-ET MA8

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。