pclai2000 發表於 2013-6-13 09:22

louis001 發表於 2013-6-13 00:35 static/image/common/back.gif
昨日去左家訪一個師兄 俾條金頭紅腸佢試佢部3010 佢係
俾條冰鮮鉑金屎紅腸插 佢個表情係{:6_24 ...

睇見咁多位師兄。食完紅腸都流哂口水{:6_236:} 。呢條嘢真係吾講得小{:6_193:} 路易斯師兄。幾時又嚟我樹家訪。等我吸吓毒{:6_212:} 。得嗎?

LCPD 發表於 2013-6-13 09:49

F117A 發表於 2013-6-13 00:01 static/image/common/back.gif
銅鑼灣原音做搬遷減價。六月十一日買咗佢放在飾櫃的Oyaide Tunami GPX-R廠線。
因為沒有原裝盒同包裝,特價 ...

師兄,請問原音搬左去邊?

LCPD 發表於 2013-6-13 09:55

louis001 發表於 2013-6-13 00:35 static/image/common/back.gif
昨日去左家訪一個師兄 俾條金頭紅腸佢試佢部3010 佢係
俾條冰鮮鉑金屎紅腸插 佢個表情係{:6_24 ...

今次死就死,樹皮就樹皮啦,
我要入曬佢地返黎玩…{:6_122:}
效果實在太明顯{:6_167:}
今年慳返唔少啦。{:6_143:}

小瑟 發表於 2013-6-13 09:57

唔好介意我OT, 加個3K左右既DAC係中間先再入 5010, 一定比你換PC明顯....(當然PC係遲早都要換既野來啦!!){:6_176:}

ice_man 發表於 2013-6-13 10:03

小瑟 發表於 2013-6-13 09:57 static/image/common/back.gif
唔好介意我OT, 加個3K左右既DAC係中間先再入 5010, 一定比你換PC明顯....(當然PC係遲早都要換既野來啦!!){: ...

全完同意!換PC係會有正面效果,呢樣野不容否定,但唔會有好大好大嘅改變,千其唔好迷信同埋神畫化左佢....

小瑟 發表於 2013-6-13 10:19

如果真係講PC既, 岩岩問西門師父買左條 Sommer 5G 2.5mm PC換落我部 5509, 幾百蚊貨仔, 頂得住2-3K既PC, 呢二日岩岩到手, 都仲未有時間出REPORT分享, 不過插左背景靜哂, 條線線身D膠設計好特別, 軟軟地林林地, 唔知係咪D膠有D料到, 所以個防干擾做得好好!!!!!

但UNDER 7百蚊, 非常抵玩~~~~

ice_man 發表於 2013-6-13 10:27

小瑟 發表於 2013-6-13 10:19 static/image/common/back.gif
如果真係講PC既, 岩岩問西門師父買左條 Sommer 5G 2.5mm PC換落我部 5509, 幾百蚊貨仔, 頂得住2-3K既PC, 呢 ...

價錢UNDER 7百蚊又有效果,睇黎唔錯啵大王....{:1_344:}

小瑟 發表於 2013-6-13 10:29

ice_man 發表於 2013-6-13 10:27 static/image/common/back.gif
價錢UNDER 7百蚊又有效果,睇黎唔錯啵大王....

我本來都唔知, 果日MANKOO買左一炸換哂佢D線, 一問之下先知原來西門大師手筆, 即時打比佢吹左二咀, 西門手野大家都唔會懷疑架勒, 最正係佢次次都推到D C/P值超高比我地呢D新手玩呢下過引麻~~~{:6_178:}

ice_man 發表於 2013-6-13 10:34

小瑟 發表於 2013-6-13 10:29 static/image/common/back.gif
我本來都唔知, 果日MANKOO買左一炸換哂佢D線, 一問之下先知原來西門大師手筆, 即時打比佢吹左二咀, 西門 ...

有機會真係要試吓高C/P值嘅線材,慳返D錢黎玩2 Ch.先....{:1_338:}

pclai2000 發表於 2013-6-13 10:55

小瑟 發表於 2013-6-13 10:19 static/image/common/back.gif
如果真係講PC既, 岩岩問西門師父買左條 Sommer 5G 2.5mm PC換落我部 5509, 幾百蚊貨仔, 頂得住2-3K既PC, 呢 ...

七百幾又幾好價喎。起碼吾會肉赤先{:6_200:} 不過Sommer 5G如果同紅腸比較。又吾知有冇分別呢?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13
查看完整版本: 請教5010換電源線問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。