chuwing 發表於 2013-6-10 19:39

plnl88 發表於 2013-6-10 19:25 static/image/common/back.gif
感覺上好怪 EI sigmas 拖隻 cap filter sirius,
可能會出現 over-filt 。

咁要搵隻無filter的靚拖板;有乜好介紹?

plnl88 發表於 2013-6-10 19:46

louis001 發表於 2013-6-10 19:31 static/image/common/back.gif
重研究緊部93點樣用RCA 出聲

93 機背的 7.1 pre-out的 L R 入 751R 的 audio in L/R 得唔得。

plnl88 發表於 2013-6-10 19:47

chuwing 發表於 2013-6-10 19:39 static/image/common/back.gif
咁要搵隻無filter的靚拖板;有乜好介紹?

sirius 插緊乜?

louis001 發表於 2013-6-10 19:47

plnl88 發表於 2013-6-10 19:46 static/image/common/back.gif
93 機背的 7.1 pre-out的 L R 入 751R 的 audio in L/R 得唔得。

有次去你度好似試唔得 我呢個星期有時間試下 唔該師兄{:6_162:}

plnl88 發表於 2013-6-10 19:51

louis001 發表於 2013-6-10 19:47 static/image/common/back.gif
有次去你度好似試唔得 我呢個星期有時間試下 唔該師兄

我諗要 係 93 個 setup 度 揀個 audio out option 先得。
係官網上 見到〝 模擬聲度 : 7.1, 5.1 或立體聲道。〞

chuwing 發表於 2013-6-10 20:16

plnl88 發表於 2013-6-10 19:47 static/image/common/back.gif
sirius 插緊乜?

插套AV ; 其實都唔屎搞搞震!
我套AV表現好好唔屎再搞喇{:6_174:}

plnl88 發表於 2013-6-10 20:20

chuwing 發表於 2013-6-10 20:16 static/image/common/back.gif
插套AV ; 其實都唔屎搞搞震!
我套AV表現好好唔屎再搞喇

AV AMP 同 BDP 都插左落 Sirius?

chuwing 發表於 2013-6-10 20:21

plnl88 發表於 2013-6-10 20:20 static/image/common/back.gif
AV AMP 同 BDP 都插左落 Sirius?

係呀!十仔都插埋{:6_122:}

F117A 發表於 2013-6-13 00:01

銅鑼灣原音做搬遷減價。六月十一日買咗佢放在飾櫃的Oyaide Tunami GPX-R廠線。
因為沒有原裝盒同包裝,特價咗不用二千。
俾部5010用,有氣有力。相信㷛熟後更正。

louis001 發表於 2013-6-13 00:35

F117A 發表於 2013-6-13 00:01 static/image/common/back.gif
銅鑼灣原音做搬遷減價。六月十一日買咗佢放在飾櫃的Oyaide Tunami GPX-R廠線。
因為沒有原裝盒同包裝,特價 ...

昨日去左家訪一個師兄 俾條金頭紅腸佢試佢部3010 佢係{:6_157:}
俾條冰鮮鉑金屎紅腸插 佢個表情係{:6_243:}
我剩係係佢雙眼度睇到 {:6_138:}中毒鳥 {:6_174:}
測試結果係紅腸俾安記AMP 用表現係 {:6_149:}
最後驚佢唔夠死 306插隆宇再冰鮮俾佢睇 個結果我都唔駛講 {:6_152:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 請教5010換電源線問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。