muffy 發表於 2013-5-28 15:09

hiyori 發表於 2013-5-28 14:57 static/image/common/back.gif
非常認同!
全力支持muffy大開箱文!

不如等我runin多一排
我下個月會整篇"本地開箱文"架啦
{:6_183:}

hiyori 發表於 2013-5-28 15:24

muffy 發表於 2013-5-28 15:09 static/image/common/back.gif
不如等我runin多一排
我下個月會整篇"本地開箱文"架啦

慢慢run,我地會等你
唔少心已經開左個預熱帖{:8_384:}

iamsocheap 發表於 2013-5-28 17:29

muffy 發表於 2013-5-28 14:50 static/image/common/back.gif
版主大大, 我回埋呢次就會講番AK120啦

係headfi有一段時間唔等於香港唔算新

那我都講埋呢次就講返ak120 吧。
我諗你誤會左我意思啦。
我係絕對支持本地開箱文。
雖然呢隻係香港的確係少人有,但間公司係係網上向全球發售,都已經差唔多賣左成年。
至今還沒有在香港正式公佈/代理售賣,所以你當然可以係香港最新既使用者。
而我只是講出呢個唔算係有幾新既出品這事實而已 :)

Tacca 發表於 2013-5-31 09:47

muffy 發表於 2013-5-27 10:14 static/image/common/back.gif
就係one plus two啦~
不過係我個人口味~
始終上到去頂級既耳機都無話邊對勁過邊對, 只係喜歡邊對多D

mufft師兄想問下邊度有得試聽ak120,依幾日心痕痕想試下{:6_183:}

iamsocheap 發表於 2013-5-31 10:46

Tacca 發表於 2013-5-31 09:47 static/image/common/back.gif
mufft師兄想問下邊度有得試聽ak120,依幾日心痕痕想試下

星際二樓有得試

guppyguppyguppy 發表於 2013-5-31 10:53

周圍都有120試啦,至於1+2,上網一search已經搵到email,跟手已經有人回覆約你飲咖啡,方便極了

spanley76 發表於 2013-5-31 12:01

muffy 發表於 2013-5-28 14:53 static/image/common/back.gif
回版主, 講番AK120, 暫時都幾滿意
我身邊幾個都話貴到唔合理但最後幾個(包括我)都敗入左...

Ching 多歌就會load耐啲 你試下拎張卡出黎佢就會load得好快

Tacca 發表於 2013-5-31 13:24

唔該哂樓上幾位師兄{:6_195:}

djsoda@dmc 發表於 2013-7-13 02:17

muffy 發表於 2013-5-14 10:10 static/image/common/back.gif
圖片係不足以解決大家既欲望

你放棄FS過黎呢邊啦?

哈哈哈哈哈哈哈.....

係被FS放棄.....

哈哈哈哈哈哈....

佢比人串完我搜一搜佢D POST....先知...

哈哈哈哈哈哈哈哈....

FS講D野我都有睇,但走馬看花...因為一睇多字就有食完LUNCH上數學堂FEEL(u know it)

nightscrawler 發表於 2013-7-16 08:21

whitefang 發表於 2013-5-27 14:28 static/image/common/back.gif
AK120 我是決定會入手了~ 日本e-earphone預訂是 118,000 jpy, 美國公怖定價$1299美金我也可以接受
如果 ...

期待師兄的報告。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11
查看完整版本: [純開箱]Astell & Kern 120

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。