Stanley5387 發表於 2013-5-15 08:11

chuwing 發表於 2013-5-15 00:36 static/image/common/back.gif
佢今次真係行差踏錯左第一步;唉......買部咁正ge十仔;一日三餐樹皮餐不遠了...

其實仲想入埋 CA 751R , 集齊一套 update AV system 試表現,可惜功虧一簣, 部 amp 要等多成個月,所以今個月唔駛啃樹皮囉,食菠蘿飽、雞尾飽都僅僅應付到! {:6_184:}

Stanley5387 發表於 2013-5-15 08:29

其實小弟嚟咗呢度時間雖短,但多得唔少師兄嘅提點,所以喺今次 AV Update /Upgrade 之旅都總算有啲方向咁走,從前只會參考 AV 雜誌嘅我,近日就好似揾到一班志同道合嘅玩友一齊玩,十分開心! {:6_134:} 不過唔知自己係咪更年期嚟,原先謹直嘅性格變得剛烈火爆,講說話有時到去得盡咗失分吋,故此希望眾多 Post 76 師兄大人不記小弟錯,以後若有失言得罪,請多多包函!{:6_128:}

Sun811 發表於 2013-5-15 08:57

慢慢玩,AV條路有排行,我都是由平平地的組合,再一路upgrade至今日,其實都十分享受個過程,所以豐儉由人,最緊要大家玩得開心,討論得開心。

Stanley5387 發表於 2013-5-15 12:47

Sun811 發表於 2013-5-15 08:57 static/image/common/back.gif
慢慢玩,AV條路有排行,我都是由平平地的組合,再一路upgrade至今日,其實都十分享受個過程,所以豐儉由人 ...

如 C Hing 所言, 慢慢哋逐啲逐啲改進,感受 AV 嘅樂趣將會倍 fun! {:6_211:}

cccooo 發表於 2013-5-15 15:19

正{:1_338:},師兄用咩線?

Stanley5387 發表於 2013-5-15 17:35

cccooo 發表於 2013-5-15 15:19 static/image/common/back.gif
正,師兄用咩線?

Wireworld Oasis6

bensoncfmak 發表於 2013-5-15 18:09

Stanley5387 發表於 2013-5-15 17:35 static/image/common/back.gif
Wireworld Oasis6

樓主,我啱啱抱住唔怕死嘅心態去左英驚試部110{:6_192:} ,睇左Batman好似睇左第二套戲咁,點可能咁震撼,依家返屋企度吓位先,不過110啲氣勢仲喺個腦度陰魂不散{:6_243:}

chuwing 發表於 2013-5-15 18:21

bensoncfmak 發表於 2013-5-15 18:09 static/image/common/back.gif
樓主,我啱啱抱住唔怕死嘅心態去左英驚試部110 ,睇左Batman好似睇左第二套戲咁,點可能咁震撼 ...

Benson兄:JL當然好野啦;潛得深兼可以打心口不特只{:6_192:} ,
重要爽快低頻有方向性{:6_200:} ;我冇位放炸….. 唔係我都入番部震下都唔知幾爽{:6_216:}

calvincjsa 發表於 2013-5-15 18:37

bensoncfmak 發表於 2013-5-15 18:09 static/image/common/back.gif
樓主,我啱啱抱住唔怕死嘅心態去左英驚試部110 ,睇左Batman好似睇左第二套戲咁,點可能咁震撼 ...

話左比你聽架啦!{:6_142:}

試果個死果個!{:6_197:}

你又吾信{:6_174:}

好彩係 JL 110 唔係 112{:6_136:} 死得仲慘{:6_209:}

Stanley5387 發表於 2013-5-15 18:45

我試機嗰次嘅情況咪同你差唔多,先聽 JL, 之後再聽其他咩XXS 12 同 XXX 1000 Ultra 即刻變咗無心機 ~ 茅計!{:6_198:}
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14
查看完整版本: 4/5 晚訂 今晚終於收到貨嘅另一新玩具 JL112

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。