muffy 發表於 2013-5-18 01:25

MakCato 發表於 2013-5-18 01:02 static/image/common/back.gif
我都係返846個post講=P
唔離題

我呢個post歡迎騎劫架!

jason1969 發表於 2013-7-8 12:56

Good report{:6_193:}anyway too poisoning {:6_197:}

jonathonpower 發表於 2013-7-9 16:43

實在太毒鳥{:1_333:}

我想買白橙色~~~拎出街用俾D FRIEND 見到

型到無朋友{:1_352:} {:1_352:} {:1_352:}

muffy 發表於 2013-7-9 18:00

其實呢部幾好架
接受到價錢包你型爆~

jonathonpower 發表於 2013-7-9 18:53

{:8_399:}{:8_399:}{:8_399:}

哈哈...最緊要型....

我發覺市面上好聲既 PORTABLE DAC AMP...無一部係白色...
黑色都係主流吧

gahqm 發表於 2013-7-9 23:26

呢個 post 突然推左返上黎?? 上個星期我試過將呢隻 amp 駁落 a860 同 gpro 都冇問題,不過揀 apps 播歌真係要認真咁揀,我用原生 music player同 poweramp,兩個都冇開 effect (原生 music player 直頭係灰左冇得俾你攪,poweramp 仲可以攪到個 effect {:1_329:}),原生 music player 出黎啲聲真係不敢恭維,poweramp 就比較接近我用 ipc 駁呢隻 amp,雖然聽落冇乜問題,但我都係玩左一個禮拜就用番 ipc 駁,因為電話駁呢隻 amp 後,電話啲電用得極快,一日 ko 我一粒電(我用電話仲要係低用量果隻)。

muffy 發表於 2013-7-10 09:46

gahqm 發表於 2013-7-9 23:26 static/image/common/back.gif
呢個 post 突然推左返上黎?? 上個星期我試過將呢隻 amp 駁落 a860 同 gpro 都冇問題,不過揀 apps 播歌真係 ...

我見無啦啦有人推左上黎...

係架, 部amp會扯走D電架
不過你可以反充番部電話架~
詳細我都未試過, 因為我用XZ架

jonathonpower 發表於 2013-7-10 11:21

{:8_399:}

我之前落過舖頭試過~~
個舖頭SALES 話如果用USB DAC MODE,記得唔好駁左去充電MODE.(因為充電MODE 淨係APPLE 產品先用得)..

如果唔係就部AMP 充電落返部手機度...

哈哈..呢個設計都算貼心............................{:6_197:}

gahqm 發表於 2013-7-10 21:05

我用之前都睇過果頁所謂 manual,所以都知道有幫電話充電模式,不過如果幫電話充得電黎,部 amp 又快冇電,所以都幾難兩邊電力都兼顧,之但係話時話,呢啲 device 一扯到去 usb dac(不論 idevice 定係 android device),都咁鬼死用電。{:1_330:}

jonathonpower 發表於 2013-7-13 18:35

哈!今日落開旺角見到旺電地下有v-moda 試聽活動

我都試左陣,佢地有個iPad apps 駁埋隻verza 睇戲聽歌好鬼正
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: [76 特工玩家報告] 特工 muffy 第三發 - 3V 魔怪 V-moda vamp verza

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。