kennethtcp 發表於 2013-3-21 09:52

想搵隻平既 av amp 但要有 preout

好耐無出過post 啦~~

我用緊onkyo 806, 前置 preout 俾 onix a65, 只係用緊 5.1, 部 806 想俾我老豆用, 我自已會換過部 av amp, 想搵個 av amp 一定要有 preout.... 因為我用 onix 聽 cd 多, av amp 少用(打機睇戲都會但要求唔算高) , 所以我唔會買貴, 有乜好介紹, 二手都會考慮, budget <6K 有嗎?

thanks ching..

izthat 發表於 2013-3-21 13:35

Marantz SR5007 have pre-out

yuppi 發表於 2013-3-21 14:16

二手809

gikifk 發表於 2013-3-21 14:29

二手 809 or 818 都係5-6000

kennethtcp 發表於 2013-3-21 14:47

gikifk 發表於 2013-3-21 14:29 static/image/common/back.gif
二手 809 or 818 都係5-6000

thanks all ching, 唔太想用 onkyo, 因為好熱, 而且近年既 onkyo 唔太岩聽 ..... 或許諗下馬仔.....

二手 pioneer 岩budget 又有無選擇?

gikifk 發表於 2013-3-21 14:54

馬仔 2010 or 1010 都唔錯

yuppi 發表於 2013-3-21 14:59

kennethtcp 發表於 2013-3-21 14:47 static/image/common/back.gif
thanks all ching, 唔太想用 onkyo, 因為好熱, 而且近年既 onkyo 唔太岩聽 ..... 或許諗下馬仔.....

二 ...

由x09開始ONKYO吾同哂聲,建議你去試吓再決定

gtrchan 發表於 2013-3-21 16:05

kennethtcp 發表於 2013-3-21 14:47 static/image/common/back.gif

二 ...

我之前都係用607睇完一隻碟都覺得好熱,現在用809睇2,3隻碟都係微暖809之後型號散熱好好多,去試下先。不過都係要自己鍾意。

kennethtcp 發表於 2013-3-21 18:01

yuppi 發表於 2013-3-21 14:59 static/image/common/back.gif
由x09開始ONKYO吾同哂聲,建議你去試吓再決定

其實我就係唔中意X09 之後既聲{:6_203:}
anyway, 我會去再試試, thanks

yuppi 發表於 2013-3-21 18:28

kennethtcp 發表於 2013-3-21 18:01 static/image/common/back.gif
其實我就係唔中意X09 之後既聲
anyway, 我會去再試試, thanks

如果係咁呢期馬仔應該岩你多d。
頁: [1] 2
查看完整版本: 想搵隻平既 av amp 但要有 preout

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。