fuman0123 發表於 2013-3-4 16:35

個老細話唔買都叫你聽下,真係多多無好人{:6_174:}

binge 發表於 2013-3-4 18:01

vcom 發表於 2013-3-4 09:01 static/image/common/back.gif
嘩!法國貨,好靚!唔知好唔好聲?

正{:6_193:}

個post update 左少少感想

binge 發表於 2013-3-4 18:06

fuman0123 發表於 2013-3-4 16:35 static/image/common/back.gif
個老細話唔買都叫你聽下,真係多多無好人

係呀佢好似驚我唔'屎'咁

又男聲, 又女聲, 連低音都試....{:6_186:}

去友誠邊有咁好服務呀

9spl 發表於 2013-3-4 18:18

標價一皮野,收錢變六千?都好取巧喎,有小小唔老實。

sylow777 發表於 2013-3-4 23:04

喇叭好靚仔呀!{:6_193:}

bensoncfmak 發表於 2013-3-5 09:43

好價買到法國嘅浪漫{:6_195:}

wai.com 發表於 2013-3-5 18:48

新玩具 超靚仔
恭喜{:6_193:} {:6_195:}

jcpajero 發表於 2013-5-18 01:21

Ching 可以pm個地址比我嗎?

louis001 發表於 2013-5-18 01:30

師兄呢個世界有一種說法叫緣份 乜野人吹到乜野牌子點好都好
最重要既都係 自己耳聽為實 我都好明白 個種一聽難忘 相逢恨晚既感覺 {:6_127:}
恭喜師兄最後搵到心頭好 好好享受你美好既AV世界 {:6_182:}

poetrypoon 發表於 2013-5-18 14:18

6k 有咁好喇叭真係正,恭喜。
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 新手中毒 - 法國elipson studio pro 喇叭開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。