hh12 發表於 2013-3-26 04:04

wai.com 發表於 2013-3-25 20:15 static/image/common/back.gif
c兄好在你早前入唔到EQ10
現在入左EQ12正好多勁好多

我入系EQ10

hh12 發表於 2013-3-26 04:11

wai.com 發表於 2013-3-25 19:01 static/image/common/back.gif
今天再SET個   唔該c兄   
最近先知原來45度唔可以SET去BYPASS如果唔係會無哂低頻宜家返哂黎
不過都唔知P ...

我重想問你是否向牆,(再吾滿意可以去我度試,我又去你度試)大家交流下…

wai.com 發表於 2013-3-26 19:49

hh12 發表於 2013-3-26 04:11 static/image/common/back.gif
我重想問你是否向牆,(再吾滿意可以去我度試,我又去你度試)大家交流下…

呢個價錢原來EQ10都出左一段時間以為平了很多代理搶錢
我就一邊向牆一邊向鞋櫃主單源向牆現時都有7成滿意只係未忍到形
ok架可以互相交流下哈哈{:6_190:}

hh12 發表於 2013-3-26 20:01

wai.com 發表於 2013-3-26 19:49 static/image/common/back.gif
呢個價錢原來EQ10都出左一段時間以為平了很多代理搶錢
我就一邊向牆一邊向鞋櫃主單源向牆現時都 ...

我個人覺得(忍形)好難定斷,慢慢調教…我就第一粒系0、二系Bypass、三系90°

wai.com 發表於 2013-3-26 20:11

hh12 發表於 2013-3-26 20:01 static/image/common/back.gif
我個人覺得(忍形)好難定斷,慢慢調教…我就第一粒系0、二系Bypass、三系90°

c兄試下唔較去Bypass個低頻可以去到好低下本人覺得

wai.com 發表於 2013-3-26 20:15

hh12 發表於 2013-3-26 20:01 static/image/common/back.gif

說明書自動set up都係這樣教EQ就教去100%

hh12 發表於 2013-3-26 20:20

wai.com 發表於 2013-3-26 20:11 static/image/common/back.gif
c兄試下唔較去Bypass個低頻可以去到好低下本人覺得

我試下(或者大家環境吾同,我已經好深…)

小瑟 發表於 2013-3-27 10:04

弓起HH兄先, 我EDIT左你既主題, 不過我睇你個盒, 好似係EQ10, 請問係 EQ10定12呢??? 我睇大家回覆又好似係12喎~~

hh12 發表於 2013-3-27 16:48

小瑟 發表於 2013-3-27 10:04 static/image/common/back.gif
弓起HH兄先, 我EDIT左你既主題, 不過我睇你個盒, 好似係EQ10, 請問係 EQ10定12呢??? 我睇大家回覆又好似係1 ...

大王,我個系EQ10…

hh12 發表於 2013-3-27 16:52

小瑟 發表於 2013-3-27 10:04 static/image/common/back.gif
弓起HH兄先, 我EDIT左你既主題, 不過我睇你個盒, 好似係EQ10, 請問係 EQ10定12呢??? 我睇大家回覆又好似係1 ...

吾該大王…
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
查看完整版本: 2013年開箱…(SunFire True Subwoofers TS-EQ10)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。