jayzhk 發表於 2013-2-20 04:57

sunfire通常保養幾多年?{:6_210:}

LCPD 發表於 2013-2-20 11:08

hh12 發表於 2013-2-20 03:40 static/image/common/back.gif
$13xxx

恭喜師兄!{:6_195:} {:6_157:}

請問師兄邊度買?有無得試?
EQ-12同HRS-12相比係咪EQ好D?

louis001 發表於 2013-2-20 11:25

LCPD 發表於 2013-2-20 11:08 static/image/common/back.gif
恭喜師兄!

嘩 係兩個世界黎 剩係隻eq-10 都可以頂得到兩隻hrs-10 {:6_121:}
我上次去友誠6樓間試音室 呀tony哥剩係開一隻 eq-10 都可以包晒成間房
我重以為佢係開兩隻 真係嚇鬼非常 我係你去試聽一定要有心理準備 鐘意深潛者 一定中毒{:6_138:}
好在佢隻十仔個性同我隻差唔多 先頂得住唔中毒咋 {:6_176:}

LCPD 發表於 2013-2-20 11:31

louis001 發表於 2013-2-20 11:25 static/image/common/back.gif
嘩 係兩個世界 剩係隻eq-10 都可以頂得到兩隻hrs-10
我上次去友誠6樓間試音室 呀tony哥剩係開 ...

咁唔好上去6樓住...
I LIKE深潛+氣氛 = 實中毒! {:6_243:} {:6_154:}

louis001 發表於 2013-2-20 11:37

LCPD 發表於 2013-2-20 11:31 static/image/common/back.gif
咁唔好上去6樓住...
I LIKE深潛+氣氛 = 實中毒!

如果師兄鐘意呢類型十仔 可以試

psb-HD10 sunfire EQ-10 or 12 可以比較下 呢幾隻我都鐘意佢細細粒 容易食 唔袛有外表 重有內涵 {:6_193:}

psb 拍裕16樓 金富士 友誠 16樓 (唔記得係咪16樓 總知係高層)
eq-10 同12 友誠 我好似剩係見過 6樓有得試

其它要搵其它師兄幫手提供 {:6_182:}
唔好等啦 gogogo {:6_222:}

LCPD 發表於 2013-2-20 11:42

louis001 發表於 2013-2-20 11:37 static/image/common/back.gif
如果師兄鐘意呢類型十仔 可以試

psb-HD10 sunfire EQ-10 or 12 可以比較下 呢幾隻我都鐘意佢細細粒 容易 ...

THX!師兄 {:6_162:}
毒毒毒....{:6_243:}

louis001 發表於 2013-2-20 11:45

LCPD 發表於 2013-2-20 11:42 static/image/common/back.gif
THX!師兄
毒毒毒....

師兄幾時出手呀 見你又賣家檔喎 {:8_390:}

LCPD 發表於 2013-2-20 11:46

louis001 發表於 2013-2-20 11:45 static/image/common/back.gif
師兄幾時出手呀 見你又賣家檔喎

就係無銀...{:6_181:}
先賣野...{:1_333:}

zero00001111 發表於 2013-2-20 12:49

恭喜 Ching! {:6_195:}{:6_196:}

hh12 發表於 2013-2-20 15:15

LCPD 發表於 2013-2-20 11:08 static/image/common/back.gif
恭喜師兄!

我旺角友x6字xx天地試,有EQ好…真系細(相已睇到)
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 2013年開箱…(SunFire True Subwoofers TS-EQ10)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。